HIT SNIMAK VODITELJKE PINKA ĆE VAS SVE DOVESTI DO SUZA! Sankama se spustila niz padinu, pa PANIČNO počela da VRIŠTI
Voditejka Pinka, Foto: TV Pink printscreen

hit snimak

HIT SNIMAK VODITELJKE PINKA ĆE VAS SVE DOVESTI DO SUZA! Sankama se spustila niz padinu, pa PANIČNO počela da VRIŠTI

O ovom trenutku danas svi pričaju na društvenim mrežama!

Objavljeno: 19:48h

Voditeljka televizije "Pink" postala je hit na društvenim mrežama zbog svoje urnebesne reakcije na snegu. Dok je davala najavu na snegu, voditeljka je odlučila da se spusti niz padinu na sankama, ali nije očekivala da će se tako jako zaleteti. U tom trenutku, uspaničila se jer je primetila da joj se dete našlo na putu niz klizavi brežuljak.

Kamera je zabeležila trenutak kada je voditeljka, spuštajući se niz padinu, iznenada viknula: "Aaa, ubiću decu! Beži!" Njena reakcija izazvala je smeh širom regiona, a video snimak postao je viralan u rekordnom roku. Gledaoci su bili oduševljeni voditeljkinoj iskrenoj i komičnoj reakciji u ovoj neočekivanoj situaciji.

Iako je voditeljka bila vidno uplašena u tom trenutku, na sreću, sve se završilo bezbedno, a njen izlazak iz ove nezgode samo je dodatno pojačao simpatije gledalaca. Njen iskreni strah i zabrinutost za dete na klisku dodali su posebnu notu ovoj nezaboravnoj situaciji.

Nakon što je video snimak postao viralan, reakcije na društvenim mrežama bile su više nego pozitivne. Gledaoci su isticali voditeljkino ljudsko lice, simpatičnost i hrabrost da podeli ovakav trenutak sa njima. Mnogi su komentarisali kako su se smejali do suza gledajući ovaj snimak i kako su oduševljeni voditeljkinom spontanošću. Ova situacija, iako na prvi pogled deluje komično, istovremeno je pokazala voditeljkino ljudsko lice i dodatno je približila gledaoce njoj. Svojom spontanošću, voditeljka je osvojila simpatije publike i dokazala da su najneplaniraniji trenuci često i najzabavniji.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/A.N. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.