NAŠA GLUMICA HITNO OPERISANA U BEČU: Isplivalo kako se PROVODILA pre procedure
Tijana Čurović, Foto: Nemanja Nikolić

izašlo javno

NAŠA GLUMICA HITNO OPERISANA U BEČU: Isplivalo kako se PROVODILA pre procedure

Evo kako se naša glumica provodila pre hitne operacije u Beču

Objavljeno:

Glumica Tijana Čurović pre nekoliko dana hitno je operisana u Beču.

Ona je, naime, na putovanje otišla sa suprugom Slavišom Čurovićem i prijateljima gde su se pre nemilog događaja provodili za sve pare.

Nakon operacije, Tijana se oglasila na mrežama i otkrila šta joj se desilo, a sada je objavila fotografije koje su nastale pre hospitalizacije.

Evo kako se naša glumica provodila pre hitne operacije u Beču
Evo kako se naša glumica provodila pre hitne operacije u Beču foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi zajedno su uživali u čarima grada, posećivali restorane i kafiće, a glumica je u opisu fotografija koje je objavila napisala:

- Zaista nam je bilo predivno ovih par dana, pa eto dok se oporavljam od operacije želim da sačuvam još par nekih fotografija sa ovog putovanja- napisala je ona.

Podsetimo, Tijana je u braku sa kolegom Slavišom Čurović, od koga se pre nekoliko godina razvela, međutim došlo je do pomirenja.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda i svojoj ljubavi dali novu šansu.

Naime, njihova romansa je počela pre 20 godina i to iz poslovne saradnje.

‒ Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu „Balkan“. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi „Pretis lonac“, a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila ‒ pričala je svojevremeno Tijana Čurović.

Bonus video:

00:03

Tijana EM

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.