DALILA PONOVO UŽIVA U LJUBAVI! Ne može da SAKRIJE koliko je SREĆNA PORED NJEGA, sve podelila JAVNO
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen/tiktok/daliladragojevic

POKAZALA NOVOG DEČKA

DALILA PONOVO UŽIVA U LJUBAVI! Ne može da SAKRIJE koliko je SREĆNA PORED NJEGA, sve podelila JAVNO

Voditeljka Red televizije pokazala novog dečka

Objavljeno:

Mnogi muškarci pokušali su da osvoje Dalilino srce, ali je to za rukom pošlo upravo njenom momku, za kog je otkrila u mnogim video klipovima na društvenoj mreži tiktok da se zove Marko.

Prelepa voditeljka otputovala je u Ameriku kako bi za doček Nove godine bila sa njim, te na tiktoku skoro svakodnevno snima kako provodi dane preko okeana.

S tim u vezi, ona je objavila jedan video snimak na kom se može videti da su ona i Marko otišli na klizanje. Pred kraj samog video snimka, Dragojevićka je objavila i fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te je jasno da je on osvojio njeno srce.

@daliladragojevic Ništa nisam željela da kratim,video je prezanimljiv pa ko ima vremena neka pogleda sve 🗽🫠#timesquare #newyork #america #newyear #fyp #foryoupage #trending ♬ original sound - 💎💎Dalila Dragojević💎💎

Takođe, ona je objavila video snimak na kom se njih dvoje voze, pevaju i štipaju jedno drugo za obraze, a ono što su mnogi primetili jeste da kada su zajedno, zaista su stalno nasmejani.

Jasno nam je da prelepa voditeljka uživa u ljubavi s Markom, a sudeći po njenim video snimcima, zajedno uživaju u ljubavi, tj. i on se zaljubio u nju, što je i poručio prilikom jednog video klipa.

Naime, njih dvoje su sedeli u jednom luksuznom restoranu u Americi, kada im je stigla hrana, a Dalilu je zanimalo šta se nalazi na jednom od tanjira, te joj je on objasnio i dodao da mu je to samo predjelo.

@daliladragojevic Ovaj dan je priča za sebe,to ću vam ispričati u nekom od narednih videa,sada uživajte u ovom kratkom ali slatkom videu ❤️😂 Posjeta klizalištu #rockfeller 🗽 #newyork #love #couplegoals #trending #fyp #foryoupage #america ♬ Special Edition - Robert Cristian & Sonny Flame

- To je samo predjelo ljubavi moja - rekao je Marko.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Esperso/Pink Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.