NAJLEPŠA SRPKINJA POKAZALA ZGODNO TELO U BIKINIJU: Trebaće vam kocka šećera i časa vode, baš je DOBRA
Nina Seničar, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BOMBA

NAJLEPŠA SRPKINJA POKAZALA ZGODNO TELO U BIKINIJU: Trebaće vam kocka šećera i časa vode, baš je DOBRA

Nina je sada vrelim fotografijama sa odmora zapalila Instagram, te je pokazala izvajanu zadnjicu.

Objavljeno: 22:47h

Voditeljka i glumica Nina Seničar svojim izgledom ostavlja sve bez teksta iako ima 38. godina, svi komentarišu da izgleda kao da ima 20.

Ona je sada vrelim fotografijama sa odmora zapalila Instagram, te je pokazala izvajanu zadnjicu. Nina uživa u Dominikanskoj Republici, odakle se oglasila.

Naime, ona je pozirala u tanga kupaćem kostimu, tako da su se njena zategnuta guza i duge noge našli u prvom planu, dok je i bajkovita plaža raspametila njene pratioce.

Inače, Seničar je glumila u nekoliko holivudskih filmova, kao što su Leptir (2017) i Podivljali (2017), kao i brojnim italijanskim filmovima i serijama. Sa porodicom živi u luksuznoj vili u Los Anđelesu i vrlo je posvećena svom domu i porodici, a jednom prilikom je za domaće medije govorila o životu u Americi i otkrila da je vrsna domaćica, kao i da se fenomenalno snalazi u kuhinji.

"Jako često dolazim u Srbiju, nikad nisam u glavi odlučila da ja više ne živim ovde. Samo slećem i odlećem. U poslednje vreme me zanimaju tradicionalne stvari. Volim da pravim punjene paprike, gibanicu, ali nisam se još usudila da napravim sarmu", rekla je ona tada.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.