RETROSPEKTIVA TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM": Otkrijte sve što niste znali do sada o takmičarima ovog šoua
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

kurir tv

RETROSPEKTIVA TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM": Otkrijte sve što niste znali do sada o takmičarima ovog šoua

Nakon ljute borbe veoma talentovanih takmičara koja je traja skoro tri meseca spektakularni šou "Rame uz rame sa Draganom" dobio je pobednika.

Objavljeno:

Ovog vikenda na Kurir televiziji očekuju vas emisije posvećene pobednicima šoua "Rame uz rame sa Draganom", tačnije posvećene Antonu Elkinu i drugoplasiranom Negovanu Jovičiću koji je lično od Dragane Mirković dobio ček od milion dinara zbog negovanja tradicije i posvećenosti folklornim vrednostima.

U 23. epizodi saznaćete koji su im bili najemotivniji, najdraži, a koji najteži nastupi za izvođenje kroz retrospektivu njihovih nastupa, kao i koliko su im neki zadaci bili zabavni za

pripremu i iz kog zadatka su najviše naučili. Biće reči i o ostalim takmičarima i njihovom odnosu tokom snimanja emisije, otkriće i kako su se osećali u polufinalu, kako u finalu, koliko ih je takmičenje promenilo i koliko su napredovali u igračkom smislu.

1 / 6 Foto: Dejan Milićević

Negovan će otkriti kako se osećao kao drugoplasiani, izneće svoje utiske o nastupu u finalu i trenutku kada je Dragana saopštila da će i on lično od nje dobiti ček od milion dinara. Ostali takmičari će takođe izneti svoj stav i mišljenje o razlozima zbog kojih je Anton pobedio, kao i šta je to Antona izdvajalo od ostalih učesnika još od samog početka takmičenja. Dragana, Lola i Beba će takođe izneti svoje mišljenje o Antonu kao pobedniku i razlozima zbog kojih se izdvajao od svih takmičara još od samog početka snimanja emisije. Dragana će otkriti i zbog čega je odlučila da i Negovanu uruči lično ona ček od milion dinara.

08:08

PROGLAŠENI POBEDNICI SERIJALA RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Svi su bili sjajni, ali dvoje takmičara su naprosto POKIDALI!

Naredna 24. epizoda koja vas očekuje u nedelju biće prava retrospektiva nastupa svih kolektivnih koreografija učesnika sa komentarima takmičara koji će izneti koji zadatak im je bi najdraži, koje trenutke neće nikada zaboraviti i mnoge pojedinosti koje do sada nisu otkrili u takmičenju.

Ne propustite "Rame uz rame sa Draganom" u subotu i nedelju od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.