NJIHOV ODNOS BUNI SVE LJUDE, A ONA JE SADA SVE OBJASNILA: Evo u čemu je CAKA kada se kaže "OTVORENI BRAK", ŠOK
Marta Savić, Foto: Instagram printscreen/marta_savic_official

otvorila dušu

NJIHOV ODNOS BUNI SVE LJUDE, A ONA JE SADA SVE OBJASNILA: Evo u čemu je CAKA kada se kaže "OTVORENI BRAK", ŠOK

Pevačica Marta Savić progovorila o braku, ali i odluci da "svije gnezdo" u Dominikanskoj Republici

Objavljeno:

Pevačica Marta Savić, čija karijera traje decenijama, pre nekoliko godina je ostala "zarobljena" u Dominikani šest meseci. Marta je bila na odmoru kada je izrečena zabrana letova zbog pandemije, nakon čega je pola godine provela van Srbije i daleko od porodice.

U tom periodu je odlučila da pazari kuću u Dominikani, što je i učinila, a na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje slike i snimke iz svoje luksuzne nekretnine koja se nalazi na pet minuta od plaže. Sada je pevačica otkrila i kako izgleda jedan njen dan u ovom raju.

- Volim sunce i more. Poznato je da sam putovala svake zime na neku daleku sunčanu destinaciju, ali sam se zaljubila u Egipat i Dominikanu. Kad god sam mogla odlazila sam u te zemlje. Poslednjih godina ne samo zbog uživanja, već i zbog zdravlja. Desilo se da sam za vreme Kovida ostala zarobljena u Dominikani u koju sam došla na 3 nedelje, ali sam ostala šest meseci. Tada sam shvatila da ovde moram da svijem dom. Ostvarila sam tu želju i srećna sam zbog toga, jer život koji sada vodimo je potpuno drugačiji. Hedonista sam i noćna ptica. Dugo spavam i moj dan počinje u podne. Nakon ustajanja se prošetam do plaže, koja je udaljena 5 minuta od stana. Imam ovde puno prijatelja sa kojima odlazim u izlaske ili, pak, pripremamo večeru kod kuće. Ispunim dan i izletima, masažama, tretmanima... Trudim se da maksimalno uživam - rekla je pevačica.

Marta ističe da je Miletu sve oprostila
Marta ističe da je Miletu sve oprostila foto: Instagram printscreen/marta_savic_official

Marta je dodala da je ne interesuju priče o njenom braku sa Miletom Kitićem, tvrdnjama da su u "otvorenom braku", ali i još mnogo toga...

- Nebitno mi je mišljenje drugih ljudi, autoriteti, moralisti. Ne volim ni tračare, folirante....- rekla je pevačica i dodala da sa suprugom uživa u skladnom braku.

Marta Savić otkrila šta misli o Elieninom dečku
Marta Savić otkrila šta misli o Elieninom dečkufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi. Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli".

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/marta_savic_official

Marta je otkrila i šta misli o partneru svoje ćerke Elene Kitić, Miksi.

- Miksa ima mnogo kvaliteta i u našoj kući je moje drugo dete. Ključno za njega je da je dobar dečko. On je Elenin izbor i vole se. Njena sreća je za mene duplo veća.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Informer/Milan Dimitrijević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.