TE NOĆI MORAO JE DA PEVA, A U DUŠI JE KRIO NAJVEĆU TUGU: Niko nije znao da mu je PREMINUO ROĐENI BRAT
Pevač, Foto: Milan Maricic/ATAImages

potresno

TE NOĆI MORAO JE DA PEVA, A U DUŠI JE KRIO NAJVEĆU TUGU: Niko nije znao da mu je PREMINUO ROĐENI BRAT

Dženan Lončarević je 2008. godine izgubio rođenog brata i to je ostavilo traga na pevača.

Objavljeno: 22:08h

Pevač Dženan Lončarević svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, on je svojevremeno ispričao kako mu je najteže bilo 2008. godine, kada je ostao bez rođenog brata. Čak je i tada morao da peva, a taj nastup nikada neće zaboraviti.

- Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto – izjavio je jednom prilikom Dženan.

Mnogi ne znaju da je Dženan preminulom brat posvetio pesmu “Strah me da te sanjam” koja se našla na njegovom albumu iz 2009. godine.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.