NA NJEGOV ŠARM MALO KOJA ŽENA OSTAJE RAVNODUŠNA: Ovako UZBUDLJIVIM ŽIVOTOM retko ko se može POHVALITI
Dejan Bućin, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

NA NJEGOV ŠARM MALO KOJA ŽENA OSTAJE RAVNODUŠNA: Ovako UZBUDLJIVIM ŽIVOTOM retko ko se može POHVALITI

U privatnom životu mami uzdahe ženskog dela publike i svojim šarmom osvaja na prvu "loptu"

Objavljeno:

Glumac Dejan Bućin široj publici se predstavio nakon pojavljivanja u seriji "Popadija" gde ruku pod ruku sa Ninom Seničar donosi gledaocima svoju ulogu na najbolji mogući način.

O lepoj Nini često imamo priliku da čitamo u medijima, ne samo zbog uloga, već i zbog zanimljivog privatnog života. Ipak, o Dejanu se ne zna mnogo toga.

Ipak, zahvaljujući društvenim mrežama mogli smo da donekle zavirimo u njegov život i pogledamo kako on izgleda kad skine bradu i svešteničku odeću.

Mnoge žene su bile oduševljene onim što su imale priliku da vide. Zgodan, šarmantan glumac, reklo bi se veoma fotogeničan, na prvi pogled je oduševio stotine svojih pratilaca.

Dejan je Srbin, rodom iz Beograda, ali se, kada je imao dve godine, sa porodicom preselio u u Salcburg. Nakon pet godina vratio se u Beograd, da bi se davne 1995. ponovo preselio, ovog puta u Bon u Nemačkoj.

Ni ovde nije bio kraj seljakinjama, pa se njegova porodica vratila u Beograd, da bi za sledeću destinaciju izabrali Frankfurt, gde se i školovao, piše Mondo.

- Te česte selidbe bile su redovne jer mi je otac radio u diplomatiji - otkrio je jednom prilikom Dejan. Poreklo sa majčine strane vuče iz Bosne, a sa očeve iz Crne Gore, što je jasno po mom prezimenu - dodao je.

Inače, mladi glumac studirao je političke nauke i radio uporedo kao konobar, ali je gluma bila njegova velika ljubav. Koliko je talentovan svedoči i to što je na trećoj godini glume primljen u prestižni Berlinski ansambl. U Nemačkoj ima bogatu pozorišnu karijeru.

U prošlosti Dejan je igao Isusa Hrista, ali i apostola Marka, a više puta se našalio da ga prate takve uloge zbog specifičnog izgleda.

Dejan se prvi put istakao na filmskom platnu kada je zaigrao u filmu "Nečista krv: Greh predaka" u kojem je igrao vladiku Mirona.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/Milica Ilić/Mondo/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.