"PODSEĆA ME NA JEDNU STARIJU KOLEGINICU IZ SRBIJE" Ovaj HRVAT progovorio o PRIJI, evo šta je rekao o njenom USPEHU
Aleksandra Prijović, Foto: PETAR ALEKSIĆ

kazao je sledeće

"PODSEĆA ME NA JEDNU STARIJU KOLEGINICU IZ SRBIJE" Ovaj HRVAT progovorio o PRIJI, evo šta je rekao o njenom USPEHU

Pored toga što je izneo mišljenje Aleksandri, govorio je u svom koncertu za doček

Objavljeno: 17:23h

Poznati hrvatski pevač Toni Cetinski sa budvanskom publikom će uploviti u novu 2024. godinu.

Popularni pevač ističe da je jako raspoložen i spreman da napravi spektakl večeras, a kako kaže, mnogo voli Crnu Goru jer ga podseća na njegov Rovinj.

- Jako je slična publika u Istri, mom Rovinju i svaki put se u Crnoj Gori setim moga kraja. Ima dosta sličnosti, ima u temperamentu, smislu za šalu, smislu za ritam i za pevanje. Tako su muzikalni - počeo je on, pa otkrio kakva mu je bila godina za nama.

- Nije bilo uvek sve bajno, ali bila je poslovno uspešno. Završavamo album... Čovek nekako poželi da bude lepših događaja više, a manje loših. Opet, ni loši momenti nisu tu zauvek. Moraš naučiti nešto. Treba prigrliti svaki krst i ići dalje.

Na pitanje kada "podvuče crtu" da li bi nešto promenio u svojoj karijeri, pevač se našalio.

- Ne povlačim crte, nisam taj izvođač (smeh). Ali, kad bih zbrojio sve, da se ponovi isto, loše trenutke ćemo preživeti uz veru, prijatelje, iskrene prijatelje - kaže pevač.

Govorio je i o fenomenu Aleksandre Prijović.

- Komentarišemo nju već više od godinu dana, po tome je isto fenomen. Super, neka iskoristi svoj trenutak, sada je njen trenutak. Podseća me jako na jednu stariju koleginicu iz Srbije - počeo je izalganje Toni, ali nije želeo da otkriva na koju, pa dodao:

- Oni koji su postavili posao, dobro su postavili. Možemo mi bežati od samih sebe sa nekim modernim ritmovima i produkcijama, ali ne možemo pobeći do kraja. To je taj melos koji ljudi očito vole i to treba iskoristiti i svaka joj čast - rekao je on.

Bonus video:

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

(Espresp/Telegraf/J.S/L.S/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.