KUBURA OTKRIO TAJNU DRUŽENJA SA POKOJNIM ĐUZOM: Zajedno su pevali i pili u kafani, a kad dođe do fajronta onda...
Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Printscreen/Youtube/Balkan info

JAKO LEPO

KUBURA OTKRIO TAJNU DRUŽENJA SA POKOJNIM ĐUZOM: Zajedno su pevali i pili u kafani, a kad dođe do fajronta onda...

Ispred vas je anegdota o Kuburi i Đuzi

Objavljeno:

Aleksandar Srećković Kubura imao je tu čast da upozna i druži se sa legendarnim glumcem Vlastimirom Đuzom Stojiljkovićem.

Aleksandar Srećković Kubura jedan je od naših najboljih glumaca koji pored sjajne karijere ima vremena i za privatni biznis.

Slavni glumac već godinama sa svojim kumom proizvodi rakiju i vino, a neretko ističe da je veliki boem i da voli kafanu.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac se u jednom od mnogobrojnih intervjua prisetio dogodovština iz bifea pozorišta "Atelje 212" gde je ranijih godina često provodio vreme sa svojim kolegama.

- Volim da pijem, ali se ne napijem lako i to se retko dogodi. Sećam se brojnih večeri i jutra provedenih u tom bifeu. Bilo je to u drugoj polovini devedesetih godina. To su bila teška i neizvesna vremena za glumu i glumce, a u pozorištu smo imali svoju oazu. Sa kolegama Nebojšom Ljubišićem, Nenadom Ćirićem i Erolom Kadićem sam imao bend koji smo oformili za potrebe jedne predstave, a onda smo vremenom počeli da sviramo i u bifeu. Bilo je fenomenalno. Ostajalo se do zore. A onda, kada se bife isprazni i ostane nas nekoliko, Đuza Stojiljković bi nam za fajront otpevao pesmu "Devojko mala" - isrpičao je Kubura jednom prilikom za Informer.

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Informer/S. Kostić/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.