DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ KURIR TELEVIZIJU: Očekuje vas finale spektakularnog plesnog takmičenja i muzički šou
Kurir televizija, Foto: Kurir televizija

kurir televizija

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ KURIR TELEVIZIJU: Očekuje vas finale spektakularnog plesnog takmičenja i muzički šou

Specijalan program Kurir televizije povodom Nove godine

Objavljeno:

Za novogodišnju noć Kurir televizija pripremila je vrhunski program. Preko dana imaćete priliku da pogledate praznične specijale vaših omiljenih emisija, a Novu 2024. godinu dočekaćete uz finale spektakularnog plesnog takmičenja i pravi muzičku šou uz najveće muzičke zvezde.

Specijalna gošća takmičenja "Rame uz rame sa Draganom" Jelena Karleuša

Večeras od 20 časova očekuje vas super finale takmičenja "Rame uz rame sa Draganom. Iza takmičara je dug put, mnogo uloženog truda i rada na sebi, a nakon skoro tri meseca došli smo do samog kraja i epizode u kojoj ćemo saznati pobednika ovog plesnog takmičenja jedinstvenog na našim prostorima, koji ima sve kvalitete da stane rame uz rame sa Draganom Mirković, jednom od najvećih zvezda jugoslovenske muzičke scene. Pred šestoro finalista stavljen je novi zadatak - da osmisle koreografiju za po dve pesme Dragane Mirković. Produkcija im je dala svu slobodu u izboru pesama i ideje za nastup. Specijalna gošća i članica žirija ovog velikog finala biće Jelena Karleuša, naša velika muzička zvezda. Kao neko ko je svoju karijeru gradio decenijama i opstao na estradi, a pritom osim muzike akcenat stavljao i na scenski nastup, Jelena je i više nego kompetentna da naše takmičare ohrabri, posavetuje, ali i uputi kritike. Kako su se finalisti spremili za finale takmičenja, koliko su bili kreativni, maštoviti, a koliko su poklekli pred tremom i uzbuđenjem, kao i ko je osoba koja će poneti titulu najboljeg - saznaćete večeras od 20 časova na Kurir televiziji!

Samo na Kurir televiziji
Samo na Kurir televizijifoto: Kurir televizija

Do Nove 2024. godine odbrojavaćemo sitno uz najveće zvezde

Voditeljka Ljiljana Stanišić i ove godine obećava na Kurir televiziji doček iz snova, a njeni gosti biće legende domaće muzike. Odmah nakon finala muzičko-plesnog formata "Rame uz rame sa Draganom", sledi šou u nekoliko etapa koji će punih pet sati u domove gledalaca Kurir televizije unositi samo radost i veselje. Od 21.30 očekuje vas prava muzička magija koju dosad ni u jednom mediju niste imali prilike da vidite. U "Zvezdanoj noći sa Ildom Šaulić" ova pevačica pevaće svoje pesme, ali i hitove svog oca, legendarnog Šabana Šaulića u malo drugačijem izdanju. Biće to Ildin akustični koncert s pesmama u novom aranžmanu. Potom u 22.30 časova sledi "Novogodišnja muzička razglednica sa Aleksandrom Sofronijevićem", koja će sve gledaoce povesti na muzičko putovanje kroz različite delove Srbije uz neke od najvećih muzičkih zvezda domaće muzičke scene. Svoj segment "Počinju snegovi, zime i praznii" imaće i Zorica Brunclik tačno u ponoć, a spremljena je i "Nebeska kafana" u kojoj će mlade zvezde izvoditi hitove velikana koji nisu više s nama.

Ne propustite najuzbudljiviji novogodišnji program i dočekajte Novu godinu uz Kurir televiziju!

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.