NAĐU (3) SU RODITELJI OSTAVILI NA ROĐENJU, SADA SVI MORAMO DA JOJ POMOGNEMO: Ljudi, VRLO JE VAŽNO
Nađa Marković, Foto: Kurir

Borba male Nađe

NAĐU (3) SU RODITELJI OSTAVILI NA ROĐENJU, SADA SVI MORAMO DA JOJ POMOGNEMO: Ljudi, VRLO JE VAŽNO

Emisija “Majke i Snajke” odlučila je da im pruži podršku u borbi za Nađin lagodniji život donacijom od 200.000 dinara

Objavljeno:

Nađa Marković ima 3 godine, a po rođenju joj je dijagnostikovana retka bolest epidermoliza, u narodu poznata kao deca leptiri.

Nađu su njeni roditelji napustili odmah nakon rođenja u Čačanskoj bolnici i prvih godinu dana života je provela u više zdravstvenih ustanova, nakon čega je brigu o njoj preuzela Tatjana Obradović njena hraniteljica.

Deca leptiri boluju od teške genetske bolesti koju karakteriše jak bol pri svakom dodiru zbog preterane osetljivosti kože, boli ih čak i zagrljaj, imaju problem sa anemijom, potreban im je veliki unos vitamina i minerala, a koža im je sva u plikovima i opekotinama.

Pomozimo Nađi!
Pomozimo Nađi!foto: Kurir

Tanja je podelila sa nama tešku priču ove male devojčice, sa kakvim se problemima susreću svakog dana, ali i to da je Nađa uprkos svim problemima ipak jedna jako vesela devojčica koja obožava da provodi vreme sa drugom decom. Neophodna joj je stalna nega i u potpunosti zavisi od ljudi koji vode računa o njoj.

Sredstva koja su potrebna za terapiju male Nađe u inostranstvu mogu ce uplatiti na njen namenski račun preko fondacije Budi human ili SMS-om 1519 na 3030.

Emisija “Majke i Snajke” odlučila je da im pruži podršku u borbi za Nađin lagodniji život donacijom od 200.000 dinara, i ulepša praznike novogodišnjim poklonima. Nađin život je pun izazova, zato hajde zajedno da joj pomognemo uplatom na račun, ili slanjem SMS poruke sa brojem 1519 na 3030.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.