VELIKA ISPOVEST SEVERINE VUČKOVIĆ: Otkrila koje pesme više NE PEVA jer PODSEĆAJU NA AFERU SA JAHTE, svi u NEVERICI
Severina Vučković, Foto: J. M. S./ATAImages

IZNENADIĆETE SE

VELIKA ISPOVEST SEVERINE VUČKOVIĆ: Otkrila koje pesme više NE PEVA jer PODSEĆAJU NA AFERU SA JAHTE, svi u NEVERICI

Severina je istakla da sve pesme sa albuma koji je objavila u godini kada je izbila njena intimna afera, ne peva.

Objavljeno:

Severina Vučković snimila je ogroman broj pesama, ali je sada obelodanila da mnogo svojih hitova ne izvodi na nastupima jer je podsećaju na tužne i stresne životne periode.

Severina je istakla da sve pesme sa albuma koji je objavila u godini kada je izbila njena intimna afera, ne peva.

- Žao mi je što neke pesme koje sam snimila ne pevam na koncertima. To je zato, jer repertoar uvek prilagođavam najširem krugu ljudi koji dolaze na koncerte. Koncert treba biti eruptivan, nabijen, kompaktan… Najvažnija stvar za dobar koncert je dobar repertoar. To se ne menja, to je kao predstava. Nešto što vi kao izvođač predstavljate - istakla je.

- Imam puno divnih balada koje ne pevam kao Tridesete, Unaprijed gotovo, Broš, Parfem, Alcatraz, Šta me sad pitaš šta mi je, Sama na sceni, Ko je kriv… ali to je zato što bi onda trebalo izbaciti Dalmatinku, Virujen u te, Kao, Grad bez ljudi, More tuge, Imaš pravo. A da sve pevam, koncerti bi trajali po četiri sata. Na primer, obožavam pesmu "Muškarcu samo treba k***a" s albuma "Zdravo Marijo", a pevala sam je samo na istoimenoj turneji 2009. godine. Volim i pesme "Loša" i "Daleko ti kuća", a otpevala sam ih samo na "Magic touru" - rekla je Seve.

- Ne pevam pesme s albuma 'Severgreen' jer su izašle 2004. kad je neko pustio onaj nesrećni filmić. Te pesme me sećaju na taj period, pa sam ih 'izbrisala' iz glave. Zato ne pevam "Broš". I ne pevam pesme s albuma 'Moja stvar' iz 1996. jer mi je dok sam snimala album umro otac - kazala je pevačica za "Journal.hr".

Podsećanja radi, "Severgreen" je deveti studijski pevačicin album. Na albumu se nalazi deset pesama, među kojima su: "Broš, Adam i Seva, Hrvatica, Šta me sad pitaš šta mi je, Niti s tobom, nit' bez tebe, Sama na sceni, Ma daj, Iz glave i Bojate bane buski".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Journal.hr Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.