MILENA POPOVIĆ RASPAMETILA CELU NACIJU OVIM IZDANJE, CRNA ČIPKA BUDI MAŠTU: Žena izgleda kao MILION DOLARA
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

mačka

MILENA POPOVIĆ RASPAMETILA CELU NACIJU OVIM IZDANJE, CRNA ČIPKA BUDI MAŠTU: Žena izgleda kao MILION DOLARA

Crnokosa lepotica ponovo je privikla pažnju jednom od svojih objava

Objavljeno:

Milena Popović (40) često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli detalje iz privatnog života. Iako ne krije da je već godinama u skladnoj vezi sa Igorom Jurićem to ne sprečava njene fanove da je obasipaju brojnim komplimentima.

Ova crnokosa lepotica često dobija komplimente na različitim jezicima što je samo dokaz da je njena lepota primećena daleko van granica naše zemlje.

U jednoj od poslednjih objava Milena je podelila fotografiju gde razbarušene kose pozira u zanosnoj crnoj čipkastoj majici koja se tek nazire.

Sa dozom mere i ukusa ona je tek nagovestila svoj seksepil što je bilo dovoljno da usija društvene mreže i da je pratioci zatrpaju komplimentima i izjavama ljubavi.

- Bože dragi, koliko lepa žena! Ovakva lepota da nas predstavlja u svetu. Bila bi najlepša premijerka na planeti! - bili su samo neki od komentara na njen post.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

Mnogi primećuju da Milena nikad bolje nije izgledala, a kao razlog navode to što je zaljubljena, srećna i zadovoljna žena. Ona često na svom profili poručuje da treba "uživati u trenutku"... S obzirom na brojne životne nedaće kroz koje je prošla njene reči imaju težinu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Srećna/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.