MILICA MILŠA U SUZAMA ZBOG ŽARKA JOKANOVIĆA: Sve se desilo pred UKLJUČENOM KAMEROM, nije mogla da smiri emociju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno

MILICA MILŠA U SUZAMA ZBOG ŽARKA JOKANOVIĆA: Sve se desilo pred UKLJUČENOM KAMEROM, nije mogla da smiri emociju

Otkrili su i da li su se nekada posvađali na setu

Objavljeno: 09:24h

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović na proslavi poslednje klape serije "Zakopane Tajne", govorili su o poslovnim projektima, ali i o braku, i ko je kome najveća podrška.

- Jako smo zadovoljni, publika obožava seriju. Zatrpani smo pitanjima kada će treća sezona, mi smo snimili treću sezonu, snimili smo kraj serije, 202. epizode - odgovorila je Milica, a Žarko je otkrio da li je lakše ili teže raditi na seriji sa suprugom.

- Pa lakše je zato što je Milica objektivna, zato što je sjajan profesionalac, zato što je iskusna. Jako volim da kada završim epizodu dam Milici da je pročita, da čujem njene reakcije, i to vam negde bude reper kako to zapravo izgleda.

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović na proslavi poslednje klape serije
Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović na proslavi poslednje klape serijefoto: Printscreen:instagram/milicamilsaisakovic

Otkrili su i da li su se nekada posvađali na setu.

- Ne, ne. Kad je serija u pitanju zaista je neprevaziđen, i mislim da je cela ekipa, glumci, reditelji i svi koji rade, da su jako zadovoljni.

"Mi smo tandem pun ljubavi i poštovanja"

- Mi smo tandem, pun ljubavi i poštovanja. Mi smo neko ko podržava jedno drugog u svemu što radi. Morate imati osobu koja vam je podrška u životu. Ona jeste moja najveća podrška, ja se trudim da budem njena, našem detetu smo podrška. Za porodicu je bitno to da budemo jedni za druge tu - Istakao je Jokanović i otkrio da li je ljubomoran na Milicine udvarače.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja toliko radim da to ne primećujem. To može da bude na početku veze, kada ste mlađi. Mi već dugo plovimo na velikom kruzeru, koji se zove brak i život, da bi primetili te male turbulencije. Meni jako godi što je moja žena, ne samo ovako lepa. Ona je pre svega dobar čovek, beskrajno plemenita i dobra. Puna nežnosti i puna brige za sve.

Upravo ove reči raznežile su Milicu Milšu, zbog čega se ona rasplakala pred kamerama.

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

(Espreso/Informer/M.B./A.S./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.