OVA GODINA JOJ JE BILA DIVNA, ALI GORČINU STVARA ODLAZAK OVOG ČOVEKA: Evo kakav je PRIVATNI BIZNIS pokrenula
Foto: Espreso ilustracija, Antonio Ahel

evo o čemu se radi

OVA GODINA JOJ JE BILA DIVNA, ALI GORČINU STVARA ODLAZAK OVOG ČOVEKA: Evo kakav je PRIVATNI BIZNIS pokrenula

Jelena Pešić otvoreno je govorila o mnogim temama

Objavljeno:
Bojana Savić

Jelena Pešić za portal Espreso iskreno je govorila koliko joj je 2023. godina bila značajna i koliko joj se lepih stvari desilo, međutim, pamtiće je i po jednom gubitku:

"2023 je definitivno naša godina, godina sreće, ljubavi, svega najlepšeg. Slavili smo Milin prvi rođednan, rodila se Miona, Mladen i ja smo se venčali pred Bogom, krstili smo decu... najlepši i najemotivniji događaji u životu. Desio mi se jedan gubitak, ujak mi je preminuo pa je to definitivno najtužniji momenat."

Pešićeva je potom otkrila da se uvek veseli Novoj godini, ali i to kako će provesti praznika:

"Ja obožavam Novu godinu i sve što praznici nose, kod nas je novogodišnja euforija od oktobra počela. Novogodišnju noć ćemo proslaviti kod nas kući sa decom, prijateljima, familijom, kumovima..."

Jelena se nedavno porodila, a nas je zanimalo kako je njena starija ćerka prihvatila sestru.

"Mila obožava Mionu, stalno je ljubi, mazi, ali i mi smo je učili da voli seku i trudili smo se da ne oseti ljubomoru, niti da je zapostavljena", kazala je ona za Espreso.

Jelena se potom osvrnula i na svog supruga Mladena, te je otkrila kako se snalazi sa tri žene u kući:

"Nije mu lako iskreno, samo on zna kako mu je. Ali je najvoljeniji tata i suprug. Ćerke ga obožavaju i njemu ništa nije teško kad smo mi u pitanju."

Ona je za Espreso otkrila i koji su njeni planovi za 2024. godinu, a progovorila je i o privatnom biznisu:

"Poslovni planovi za sledeću godinu postoje i već nam je što se našeg privatnog biznisa tiče sve isplanirano i prebukirano do juna meseca. Gradimo vikendice i brvnare i dosta posla imamo hvala Bogu. Mladen sav muški deo završava, a ja sam tu kao podrška, neko ko će da ga posavetuje za neke stvari, bavim se i marketingom i tako. Sve u svemu, radimo dosta, a ja se svakako sledeće godine vraćam i svom prvobitnom poslu."

Za sam kraj razgovorila Pešićeva se obratila čitaocima našeg portala sa najlepšim željama:

"Čitaocima vašeg portala želim samo zdravlja, a samim tim će biti i srećni. Sve ostalo možemo da kupimo, samo neka nas zdravlje služi. Srećna Nova godina."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.