SRPKINJA OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJU MANEKENKE: Ostaćete frapirani zbog OVE CIFRE, ko bi rekao da žive od TOGA...
Antonina Lončarević, Foto: Printscreen/Instagram/antoninaloncarevic

DA LI JE MOGUĆE?

SRPKINJA OTKRILA KOLIKO ZARAĐUJU MANEKENKE: Ostaćete frapirani zbog OVE CIFRE, ko bi rekao da žive od TOGA...

Antonina je otkrila koliko zarađuju manekenke i kako funkcioniše taj posao

Objavljeno:

Biti manekenka je san svih snova mnogih devojaka u svetu. Sijucav život, zabave, svetla reflektora, haljine iz snova i sve oči uprte u tvoju lepotu, jedan su deo onoga što privlači mlade devojke ka ovoj karijeri.

Ipak, nije sve tako jednostavno. Uspeti u svetu modelinga nije najlakši zadatak, a o tome je u podkastu 528fm.rs, govorila srpska manekenka Antonina Lončarević.

Ona je otkrila sa kojima se mlade maneknke suočavaju na početku svoje karijere.

- Imala sam 14 godina, to je bio moj prvi veliki kasting za jednu milansku agenciju. Pre kastinga je došla bukerka iz naše agencije koja je trebalo da nam izmeri obim kukova i došla je do jedne devojčice koja je imala 15, 16 godina - započela je Antonina i otkrila koliko je teško biti model:

- Bukerka je u evidenciji imala koliki je obim kukova bio devojci pre nedelju dana i onda se desilo da je za taj kasting dobila 1 cm i pred prostorijom punom ljudi počela je da se dere na nju: „Zašto si jela čokoladu pre ovog kastinga?"

Ona o ovoj temi govori i na svom TikTok nalogu, a nedavno je otkrila i da li maloletnice mogu da idu u inostranstvo.

- U Srbiji možete da se bavite manekenstvom I uđete u modnu agenciju sa 14 ili 15 godina. Međutim, imate otežane okolnosti zato što jedan vaš roditelj ili staratelj mora da bude sa vama prilikom potpisivanja ugovora i mora da potvrđuje odlazak na bilo koji kasting i posao koji dobijete - isričala je i dodala:

- Postoji gomila primera da su modeli putovali kao maloletna lica pogotovo u Milano. Međutim, to su situacije u kojima se mnogo svidite agencijama iz inostranstva i koji će sve uraditi da vas dovedu.

Ono što je posebno zanimljivo jesu i plate u toj sveri, a Antonina se u jednom videu dotakla i njih.

- Postoji gomila primera da su modeli putovali kao maloletna lica pogotovo u Milano. Međutim, to su situacije u kojima se mnogo svidite agencijama iz inostranstva i koji će sve uraditi da vas dovedu - otkrila je i rekla je da sve zavisi i od agencija sa kojima ste sarađivale u prošlosti, a takođe je bitno i za koju modu radite:

- Ako radite na tržištu brze mode poput Kine, Koreje, Indije i Turske više ćete zarađivati nego u jednoj sezoni u Milanu.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir/A.G./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.