OVA POZNATA GLUMICA JE BILA U BRAKU SA GIDROM: Dobili su i ćerku, nju svi dobro ZNATE (FOTO)
Dragomir Bojanić Gidra, Foto: Youtube printscreen/Jugoslavija®

KO BI REKAO?

OVA POZNATA GLUMICA JE BILA U BRAKU SA GIDROM: Dobili su i ćerku, nju svi dobro ZNATE (FOTO)

Dragomir Bojanić Gidra je imao ispunjen bračni život

Objavljeno:

Glumac Dragomir Bojanić Gidra o privatnom životu je retko govorio javno, pa je tako mnogima promaklo da je u braku bio sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu.

Upoznali su se dok je on pohađao studije glume, a ljubav su krunisali 1966. godine. Glumicu rođena u Savincu, čuvenu Ljeposavu iz serije „Đekna još nije umrla, a ka' će ne znamo" voleo je svim srcem. Svoju Ljiljanu zvao je Ljalja, a kada mu je 1970. podarila ćerku Jelenu, sačekao ju je ispred porodilišta sa tri automobila sa muzičarima iz Skadarlije.

Ljiljana i Gidra zaljubili su se na prvi pogled, a venčali su se nekoliko godina kasnije, 1966. godine.

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - rekao je jednom prilikom glumac.

Fotografija na kojoj je Gidra sa porodicom srećan i nasmejan, ujedno je i jedna od retkih njihovih zajedničkih fotografija koje su se pojavile u javnosti.

Ljiljanu Kontić naša publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, a kadar je delila sa suprugom u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Filip Jovanović/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.