"VIKAO JE DA ME TREBA UBITI..." Oglasio se Firči nakon NAPADA u Novom Sadu, scene kao iz HOROR FILMA
Foto: Printscreen/Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

STRAŠNO

"VIKAO JE DA ME TREBA UBITI..." Oglasio se Firči nakon NAPADA u Novom Sadu, scene kao iz HOROR FILMA

Firči je na početku objasnio šta se tačno dogodilo

Objavljeno: 15:09h

Muzičar i bunjar Ivan Fece Firči nakon što je napadnut juče u Novom Sadu od strane nepoznatog čoveka je ispričao šta se tačno dogodilo, poznaje li napadača, te kako se slučaj odvija.

Firči je na početku objasnio šta se tačno dogodilo, odnosno da je bio krajnje iznenađen kada je iz lokalnog bifea istrčao "videno neuredan i pijan muškarac koji mu je unuištio automobil".

- Vidno neuredan, vidno pijan mi je bukvalno devastirao automobil. Nemam pojma ko je, samo je izleteo napolje iz tog nekog bifea i na sav glas uralao, urlao, bukvalno citiram: "Pi*ka ti materina mađarska", "crkni Mađarčino, ubiću te", "treba te proterati iz Novog Sada", i tako dalje... Znači, nije se zaustavio, on je uhapšen, ali ja nisam vičan, po tim pravilnicima, šta se dešava - ispričao je Firči za Telegraf.rs.

Bio je krajnje iznenađen kada je iz lokalnog bifea istrčao 'videno neuredan i pijan muškarac koji mu je unuištio automobil'.
Bio je krajnje iznenađen kada je iz lokalnog bifea istrčao "videno neuredan i pijan muškarac koji mu je unuištio automobil".foto: Happy tv printscreen

Kako je dalje naveo, očekuje poziv iz Tužilaštva kako bi dao svoju izjavu, ta napominje da je siguran da ga je nasilnik, koji je bio u drušvu još nekoliko prijatelja, prepoznao te da je sigurno znao o kome se radi.

S druge strane, Firči ne poznaje čoveka i ne zna zbog čega ga je napao.

- Imam dalje dužnost, čekam da budem pozvan u Tužilaštvo i tamo da dam izjavu i to je to. Bukvalno ne znam ništa, svi me pitaju da li znam ko je i zašto bi mi neko nešto tako uradio. Očigledo on ima neki problem te vrste. Siguran sam da me je prepoznao zato što su me i njegovi drugari oslovljavali po nadimku i kasnije su me i njegovi drugari molili da ne zovem policiju da će oni da mi plate štetu. Apsolutno sam siguran da je on znao s kim ima posla, pa niko ne izleti na nekoga i nasumice pogađa da li je Mađar ili nije. Beskućni su drugo, oni imaju socijalni status, a ovo je čovek koji očigledno ima neki problem sa mnom, mislim da više problema ima, sad nisam ja psihijatar da donosim bilo kakave dijagnoze, ali narodski rečeno ono je bio višeslojni problem - tvrdi Firči.

Firči ne poznaje čoveka i ne zna zbog čega ga je napao
Firči ne poznaje čoveka i ne zna zbog čega ga je napaofoto: Printscreen/Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

Ističe da je veoma zadovoljan profesionalnošću policije, koju je takođe napao dok su ga hapsili.

- Policija je bila profesionalna i neću sada da lupam one jeftine fraze, ali zaista ne mogu da budem zadovoljniji njihovim radom. On je sa lisicama na rukama napadao policajca. Očigledno čoveku jako nije dobro. Oni su svi bili veoma profesionalni, ponavljam, prezdaovoljan sam i kasnije tretmanom u stanici. Skroz su postupali najprofesionalnije moguće - zaključio je Firči.

On je ranije istakao da zapravo nema nikakve istine u tome da je on Mađar, što je najapsurdnije od svega.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Telegraf/Nemanja Lisinac/Prenela::M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.