"DEDA MRAZ MI JE UNOSIO NEMIR" Ljupka otkrila NEPOZNATE DETALJE iz njenog ŽIVOTA, ovo je za nju BILO TRAUMATIČNO
Ljupka Stević, Foto: Espreso ilustracija, Antonio Ahel/ATAImages

NOVOGODIŠNJI INTERVJU

"DEDA MRAZ MI JE UNOSIO NEMIR" Ljupka otkrila NEPOZNATE DETALJE iz njenog ŽIVOTA, ovo je za nju BILO TRAUMATIČNO

Ona nam je na samom početku otkrila šta će s početkom Nove godine rado zaboravi, a po čemu će pamtiti prethodnu godinu.

Objavljeno:
Ivana Radivojević

Pevačica Ljupka Stević svojim izgledom, glasom i stasom gde kod je pojavi napravi atmofseru za pamćenje.

Ona je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrvuje" zarad uspeha i karijere.

Ona nam je na samom početku otkrila šta će s početkom Nove godine rado zaboravi, a po čemu će pamtiti prethodnu godinu.

- U 2023. godini nisam imala momente koji su za brisanje iz sećanja. Godina iza mene je bila fantastična na svim poljima i skoro sve sto sam planirala je ostvareno. Pamtiću je po prelepim trenucima provedenim sa prijateljima, putovanju, dosta posla i prelepih nastupa i druženju sa publikom po celoj Evropi. Najvažnija stvar u 2023. godini je što se porodica Stević uvećala za još jednog člana pa neka se tako nastavi i u narednoj godini - rekla je Ljupka, a onda nam otrkila da li ima neki omiljeni Novogodšnji običaj koji je specifičan za njenu porodicu:

- Kada kažemo Nova Godina asocijacija mi je uvek na Bozić i to je ono čemu se radujem jako.Obožavam da taj prelepi praznik provedem sa svojom porodicom uz sve običaje koje moja porodica gaji i prenosi s kolena na koleno.

Upitali smo Ljupku da nam opiše svoje najlepše uspomene iz detinjstva kada, a ona nam je otkrila se kao mala plašila Deda Mraza.

- Sećanje iz detinjstva mi je traumatično kada je Nova godina u pitanju, tačnije, Deda Mraz je bio taj koji mi je unosio nemir. Mala Ljupka se plašila Deda Mraza, a ono sto mi je dodatno u sećanju to je miris jelke koji se širio po celoj sobi.Od toplih sijalica koje su je grejale, pa je jelka dodatno ispuštala taj opijajući miris.Tu su bili i paketići kojima sam se uvek radovala.

Poznato je da Ljupka mnogo nastupa i da je jako tražena pevačica, pa nam je otkrila kako balansira između poslovnih obaveza i aktivnosti tokom praznika.

- Poznata sam po odličnoj organizaciji i gotovo nemoguće stvari uspem da realizujem. Povežem posao i privatan život u skladu sa datom situacijom i uvek stignem da praznike provedem sa porodicom iako sam radno angažovana - rekla je ona za Espreso, pa otkrila kako se nosi sa stresom i pritiskom koji često prate prazniču sezonu:

- Kod mene ne postoje stresovi te vrste. Sve je stvar dobre organizacije i vojničke discipline. Savetovala bih ljude da uživaju u svemu što rade i da rade samo stvari koje vole tada neće imati nikakvih pritisaka.

A kako veliki uspeh traži velike žrtve, pitali smo Stevićevu čega se gradeći karijeru najviše i najteže odrekla.

- Kada kažemo karijera, mislimo na posao. Ne smatram da čovek treba da bude rob sopstvenog posla jer tada sigurno neće biti ispunjen i srećan. Odricanje je po meni u redu jedino pod uslovom da nije drastično.Nikada se zarad posla ne bih odrekla porodice, a zarad porodice bih se odrekla svakog posla. Odricanja je bilo u onoj meri koja ne utice na moju ispunjenost i sreću: rekla je za naš portal pa otkrila planove za 2024. godinu:

- Naravno, biće novih pesama, spotova i još dosta ideja poslovnih koje ćcu sprovesti u 2024. godini. Nemam u planu duet ali imam pregršt novih stvari na kojima već vredno radim kako bih bila produktivnija nego u prethodnoj godini. Ne bih puno polemisala oko želja, imam ih svakako, a što se planova tiče pripremam dosta projekata i novih stvari. Neće album biti u pitanju ali dosta pesama koje ću ekranizovati tako da će ljudi koji prate moj rad moći malo više da uživaju nego sto je to bilo ranije.

Za sam kraj Ljupka je imala poruku za sve čitaoce Espreso portala.

- Volite bližnje jako i glasno. Smejte se više, plačite od sreće i nikad ne odustajte od sebe jer vas život je maratonska trka u kojoj pobešujete samo vi! Volim vas.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.