ĆERKU RADMILE ŽIVKOVIĆ ZNA CELA ZEMLJA, IGRALA JE U NAJPOZNATIJEM FILMU: Prelepa PLAVUŠA kojoj se mnogi DIVE
Radmila Živković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

ĆERKU RADMILE ŽIVKOVIĆ ZNA CELA ZEMLJA, IGRALA JE U NAJPOZNATIJEM FILMU: Prelepa PLAVUŠA kojoj se mnogi DIVE

Bojana je ćerka glumice Radmile Živković i Predraga Bambića

Objavljeno:

Glumicu Bojana Bambić široka publika upoznala je u kultnoj seriji "Zona Zamfirova", a nakon toga pojavila se u još par televizijskih ostvarenja, poput serije "Ulica lipa", ali je svoju karijeru nastavila kao stalni član Narodnog pozorišta u kome takođe igra njena majka.

Inače, Bojana je ćerka glumice Radmile Živković i Predraga Bambića, a jednom prilikom otkrila je kako je rešila da krene da se bavi glumom.

- Kada sam imala 17 godina počela sam intenzivno da razmišljam čime bih volela u životu da se bavim, otvarajući tako razne profesionalne "fioke", kao poslednju otvorila sam i onu u kojoj je bila gluma. Bojažljivo, budući da sam kao dete glumice i snimatelja odrasla u toj profesiji, znala sam šta ona sa sobom nosi, bez ikakvih iluzija. Pokušavajući tako da sebe vidim u raznim profesijama, shvatila sam da bi me najsrećnijom činila moja sadašnja profesija, i tako sam odlučila da spremim prijemni ispit i pokušam - ispričala je u intervjuu za "Fashion & Lifestyle Magazine".

Radmila i Predrag ćerki su od početka bili najiskrenija podrška i najoštrija kritika, ali zahvaljujući njima izgradila je vlastiti put kao izuzetna pozorišna glumica.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.