KADA SE MILICA POJAVILA PUBLIKA DOŽIVELA TRANS: Koncert započela VELIKIM HITOM, a onda se obratila svima
Milica Pavlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

spektakl

KADA SE MILICA POJAVILA PUBLIKA DOŽIVELA TRANS: Koncert započela VELIKIM HITOM, a onda se obratila svima

Publika je oduševljena

Objavljeno:

Jedna od najvećih muzičkih zvezda u našem regionu, Milica Pavlović, je na spektakularan način otvorila svoj prvi solistički koncert u Štark Areni.

Pred oko 20.000 ljudi, koji su fanatično aplaudirali, vrištali i bili u transu Milica se pojavila kada se otvorio led ekran, a igrači je izneli kao boginju na zlatnom prestolu.

Popularna pevačica je koncert otvorila pesmom “Boginja”, da bi zatim zapevala stihove numere “Hej ženo” dok joj je publika skandirala i aplaudirala. Spektakularnu otvornicu pratili su i brojni igrači u zlatnim kostimima, multimedija na led ekranima, scenski efekti, rekviziti.

Milica Pavlović je na spektakularan način otvorila svoj prvi solistički koncert u Štark areni
Milica Pavlović je na spektakularan način otvorila svoj prvi solistički koncert u Štark arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dobro veče Beograde! Večeras, vi ste samo moji! A ja, ja sam zauvek vaša! Volim vas - pozdravila je Milica publiku, da bi zatim zapevala hit “Ne sećam se”.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već u prvih pet minuta bilo je jasno da se Milica nije šalila kada je rekla da je spremila svetski spektakl i da je uložila mnogo truda, rada i novca da bi njen koncert bio u rangu onih koje viđamo na svetskim scenama.

Bonus video:

00:52

Koncert Milice Pavlović u Areni

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.