OVA ŽENA JE PRVA SUPRUGA VOJE BRAJOVIĆA: Znali su se ODMALENA, zbog porodice je REŠILA DA NAPUSTI STUDIJE
Voja Brajović, Foto: A.H./ATAImages

dama

OVA ŽENA JE PRVA SUPRUGA VOJE BRAJOVIĆA: Znali su se ODMALENA, zbog porodice je REŠILA DA NAPUSTI STUDIJE

Poznati glumac je stekao veliku popularnost nakon uloge u seriji "Otpisani"

Objavljeno:

Proslavljeni glumac Voja Brajović je svojim talentom oduševljavao širom Jugoslavije, nakon velike uloge u "Otpisanima", popularnost je stekao i u kultnoj seriji "Bolji život", gde je tumačio lik profesora Terminatora.

Poznato je da se Voja ženio dva puta, pa tako iz prvog braka ima ćerku Iskru i sina Vukotu, dok iz drugog ima sina Relju koji koji nije želeo da krene stopama svojih roditelja.

O njegovoj sadašnjoj supruzi se dosta toga zna, s obzirom na to da se radi o našoj poznatoj glumici Milici Mihajlović, međutim, Vojina prva supruga Ljiljana nije eksponirana u medijima.

Zanimljivo je da on Ljiljanu zna od njenog rođenja. Ona je tri godine mlađa od njega, a u rodnom Valjevu su bili komšije. Ljiljanin otac je bio lekar, pa su tako ove dve porodice od početka povezane.

Svoju vezu su otpočeli kada je ona imala 14, a on 18 godina i nastavili su je čak i kad je on otputovao na studije u Beograd. Venčali su se 1979. godine, a Ljiljana je zbog porodice napustila medicinu i kasnije počela da radi u jednom butiku.

− Ne kažem da je to moje konačno opredeljenje, ali se sasvim drugačije osećam otkako radim – priznala je.

Voja se 2002. godine oženio drugi put, koleginicom Milicom Mihajlović, a jednom prilikom je 1987. godine otkrio i šta ga to veže za tadašnju suprugu Ljiljanu.

Vezuje nas mnogo toga, a ne samo brak i ljubav – iskren je bio glumac.

I Iskra i Vukota su krenuli stopama roditelja, pa je tako ona isto jedna od uspešnijih mladih glumica, dok se Vukota bavi i manekenstvom.

U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen. Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona bila meni - rekla je Iskra jednom o svojoj majci.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.