LEGENDARNI ZORAN CVIJANOVIĆ CVIJA SVOJU ŽENU DOBRO KRIJE: Ona mu je PODRŠKA, ali malo ko zna DETALJE O NJIMA
Zoran Cvijanović, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

BIOGRAFIJA

LEGENDARNI ZORAN CVIJANOVIĆ CVIJA SVOJU ŽENU DOBRO KRIJE: Ona mu je PODRŠKA, ali malo ko zna DETALJE O NJIMA

Malo ko zna sve detalje iz njegovog života

Objavljeno: 13:15h

Zoran Cvijanović, poznat kao Cvija, je srpski glumac i producent koji je stekao slavu ulogom Šojke u seriji "Sivi dom"...

Rođen je 25. januara 1958. godine u Beogradu. U petom razredu osnovne škole krenuo je na pohađanje časova glume u dečjoj dramskoj grupi Bate Miladinovića i Anite Brzanović.

Završio je gimnaziju, a potom je upisao Stomatološki fakultet ali ljubav prema glumi bila je jača, te je prešao na Fakultet dramskih umetnosti, gde je diplomirao 1982. godine.

Biografija Zorana Cvijanovića
Biografija Zorana Cvijanovićafoto: Dragana Udovičić

Cvijanović je do danas glumio u preko 50 filmova i TV serija, a najpoznatije su: "Oktoberfest", "Poltron", Mi nismo anđeli", "Policajac sa Petlovog brda", "Otvorena vrata "Složna braća" "Lepa sela lepo gore" "Mile protiv tranzicije"...

Zoran već godinama uživa u srećnom i skladnom braku sa Lanom Cvijanović koja je po zanimanju kostimograf. Zoran i Lana imaju dve ćerke.

Zoran i Lana imaju dve ćerke
Zoran i Lana imaju dve ćerkefoto: Vladimir Sporčić

Lana je jednom prilikom otkrila da li joj je teško sarađivati sa suprugom, kao i da li je polušan kada se radi o generalnim probama.

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je Lana.

Njen otac je slavni Marko Todorović, popularni prijatelj Milan iz serijala Žikina dinastija.

1 / 7 Foto: Aleksandar Stojanović

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.