BIĆE BRAK I DECA, A POSTOJI I JEDAN PROBLEM: 2026. godina je SUDBINSKA, evo šta čeka Jovanu Jeremić i Dragana
Foto: Printscreen/jovanajeremic/instagram

astrologija

BIĆE BRAK I DECA, A POSTOJI I JEDAN PROBLEM: 2026. godina je SUDBINSKA, evo šta čeka Jovanu Jeremić i Dragana

Gospodin je označen kao pravi partner u njenom životu i zaista se ovde sve nekako sudbinski spojilo...

Objavljeno: 07:18h

Voditeljka Jovana Jeremić uplovila je u vezu sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, a kako je astrološkinja Aleksandra Bijelac za Telegraf rekla - predviđa im uspešan brak, ljubav, pa čak i decu.

- Prvo što mogu reći ova veza je sudbinska i jednostavno su se morali sresti. Na osnovu Jovaninog natala se može videti da ima predispozicije za više brakova. Ona je jako odlučna i nepredvidiva. Voli pažnju, priznanja i divljenje što joj ovaj partner apsolutno može priuštiti. Spremna je na odricanja, jako je intutivna i posebna, samo joj nikako ne treba oduzimati slobodu. Biće i na neki način jeste primer drugima - izjavila je Aleksandra za Telegraf i dodala:

- Ima problem u odabiru partnera i moguće da je bila u prilici da se na neki način bori za nečiju pažnju. Ona može delovati i hladno, suzdržano, ali su joj emocije neverovatno stabilne. Teži ozbiljnim, starijim partnerima, a ovog puta je njen muškarac ispunio sve predispozicije. Izuzetno iskrena i kada je najteže. Na to ukazuje Mesec u konjukciji sa Saturnom. Jasna, direktna i ima veoma intenzivan emotivni život. Emocije pokazuje otvoreno i iskreno i spremna je na sve zarad istine što veoma prija njenom partneru.

Ima problem u odabiru partnera
Ima problem u odabiru partnerafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Aleksandra je zatim, kroz astrologiju opisala i Jovaninog partnera, za kojeg je rekla da je "ambiciozan", međutim nagovoestila da i te kako moraju da imaju blagi oprez kroz vreme kada je njihov odnos u pitanju.

- Inteligentna je i inovativna, ali preterano tvrdoglava. Gospodin je označen kao pravi partner u njenom životu i zaista se ovde sve nekako sudbinski spojilo, na šta ukazuju i drugi aspekti. On je ambiciozan, ali i ona. Samo ovde treba da imaju blagi oprez kroz vreme, zato što Jovana ne voli neistine i u trenutku može promeniti svoje mišljenje. Ima unutrašnju tenziju koja i nju samu zbunjuje. Zna sa ljudima i jako dobro, ali nesvesno ume da prikrije svoju pravu prirodu. Dosta ljubomire ima od osoba koje je okružuju, pa na to treba da obrati pažnju.

Astrološkinja objašnjava da se Dragan veoma napatio u životu, a iako im previđa lepu budnućnost, upopzorava ih na manju krizu koja se u njihovom odnosu može dogoditi za tri godine, koju će samo uz ljubav i iskrenost upseti da pobede.

1 / 7 Foto: Espreso privatna arhiva

- Dragan je verovatno prošao dosta teških momenata u životu, a Jovana je puna razumevanja i ima veliku potrebu za pravom dubokom ljubavlju koju retko ko može zadovoljiti u potpunosti, ali verujem da ovaj gospodin to može. Očigledno sudbinski spoj koji obećava zajednički život i razumevanje i brak. Svakako zajednička budućnost se vidi. Neke stvari jednostavno moraju da se dese.

- Ovaj gospodin jednostavno ispunjava njena očekivanja, a ona njega stimuliše i daje dobar deo nečega što mu je nedostajalo u životu. Ponavljam, starija osoba preko njenog posla je bila neminovna, dakle predodređena. Blagi oprez za tri godine, kada može doći do manje krize, ali ljubav, sigurnost i iskrenost sve pobeđuju na kraju. Ova godina je njihova godina i veza je morala isplivati u javnost.

Čeka ih zajednički život
Čeka ih zajednički životfoto: Printscreen/jovanajeremic/instagram

Za sam kraj napominjem da i Jovani, ali i njenom biznismenu najavljuje veliki uspeh 2026. godine, odnosno da su im tako zvezde naklonjene, a da će dete dobiti najkasnije do 2030. godine.

- Neverovatan uspeh za oboje u 2026. godini. Jovana za četiri, pet godina da se spremi za još jedno dete, do 2030. sigurno ako ne i koju godinu pre. Proleće 2024. godine početak zajedničkog života. Naglašavam može i pre, ali bi tada trebalo. Uspeh i ostvarenje želja su ovde obostrani, a ja im želim svu sreću. Naravno, ja se moram ograditi od detalja i tačnosti u vremenu, iz prostog razloga jer nemam tačne podatke koji su potrebni za ovakvo tumačenje, ali stojim iza ovog što sam navela.

Podsetimo, Jovana je otkrila i kako se upoznala sa Draganom, te da ih je spojio njihov zajednički prijatelj Dragan J. Vučićević kojeg već zovu "kum".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso / Telegraf / N.L./prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.