VERU ČUKIĆ DUGO NISMO VIDELI, A EVO KAKO SADA GLUMICA IZGLEDA: Proslavila ROĐENDAN u društvu JEDNE OSOBE
Vera Čukić, Foto: Dragana Udovičić

čestitamo

VERU ČUKIĆ DUGO NISMO VIDELI, A EVO KAKO SADA GLUMICA IZGLEDA: Proslavila ROĐENDAN u društvu JEDNE OSOBE

Vera iza sebe ima karijeru dugu decenijama

Objavljeno:

Vera Čukić je nakon suprugove smrti zamenila život u centru grada mirnim i povučenim životom na selu, a sada je proslavila rođendan u krugu najmilijih.

Vera je, iako mnogi u to ne mogu da poveruju, napunila 85 godina, a rođendan je proslavila sa svojom ćerkom, takođe glumicom, Ivanom Mihić, sa kojom živi otkako se preselila u zavičaj.

Sve svoje ciljeve, nadanja i želje Vera je usmerila ka naslednici, koja joj je i priredila malo slavlje u obližnjem lokalu u kojem su u Ivaninom detinjstvu često porodično dolazili i uživali.

Iako je slavlje bilo samo za njih dve, Vera se sjajno provela uz muziku i vino, a dokaz tom je fotografija koju je Ivana objavila na svom Instagram profilu.

Na fotografiji se jasno vidi da Veri i pored nekoliko sitnih bora na licu, a zahvaljujući njenoj energiji, godine ne mogu ništa, te da se, iako je na polovini devete decenije, oseća mlado i srećno kada je pored svoje ćerke.

- Srećno, zdravo, mirno i dugovečno. Mama, volim te na svetu najviše. Srećan rođendan čudesna i jedinstvena majko...Tvoja Iva. - napisala je njena mezimica.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.