"CELU MOJU TRUDNOĆU NIJE ZNAO DA ĆEMO DOBITI DETE" Anita ISKRENIJA NEGO IKAD, sve iznela pred ANĐELOM
Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/RTV Pink

iskrena kao nikada do sada

"CELU MOJU TRUDNOĆU NIJE ZNAO DA ĆEMO DOBITI DETE" Anita ISKRENIJA NEGO IKAD, sve iznela pred ANĐELOM

Anita je imala iskreni nastup ispred Anđela gde je govorila o svom bivšem i šta je sve preživela

Objavljeno:

Rijaliti takmičarka Anita Stanojlović vrlo brzo je zaboravila Jovanu Tomić Matoru kraj Anđela Rankovića, zbog čega ostali učesnici smatraju da će u narednom periodu ući u emotivnu vezu.

Anita koristi svaku priliku kako bi bila u njegovoj blizini, pa su i danas sedeli na garnituri u dnevnom boravku i razgovarali o nominacijama, a potom se Stanojlovićeva dotakla oca svog deteta.

- Bila sam na suđenju, tog dana baš kad smo Matora i ja raskinule. Tužio me je, a meni niko nije rekao da imam suđenje, nije mi ni poziv stigao. Otišla sam i on je klošar platio izgleda tamo, a u izveštaju je sve protiv mene, pa sam tražila novo suđenje sa mojim izveštajem - kazala je Anita, dok je Anđela zanimalo u kakvim su bili odnosima.

1 / 3 Foto: Printscreen/RTV Pink

- Ja sam njega ostavila u novembru, krajem januara sam saznala da sam trudna, međutim on to nije znao, ali onda kad sam se porodila, neka moja drugarica mu je rekla da je dobio dete. Dala sam mu priliku da vidim kako će se ponašati prema meni i detetu, bio je kod mene 24 sata, ali je počeo da ljubomoriše, iako nismo zajedno. Pravio mi je probleme po stanu, drao se, opet agresija i onda sam mu rekla kraj. Moja i njegova majka su se čule, kao i ja se njegovom majkom, dogovarale se kad će dete kod mene, a kada kod njega, mislim uvek je bio kod mene, kod njega je išao jednom ili dva puta u nedelju dana - ispričala je Anita, pa zaključila:

- Sada se iskompleksirao i namerno me tuži. Nema dokaze protiv mene, nema ništa, ne može da uzme dete, nego kao ajde da me tuži.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.