"NISAM BILA MENTALNO SPOSOBNA" Sanja Marinković progovorila o JEDNOM OD NAJTEŽIH TRENUTAKA u životu
Sanja Marinković, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

otvorila dušu

"NISAM BILA MENTALNO SPOSOBNA" Sanja Marinković progovorila o JEDNOM OD NAJTEŽIH TRENUTAKA u životu

Jedan od njih otkrio je njen kolega, kada je ispričao da ga je Sanja oduševila profesionalnošću u trenutku kada je čekala da joj jave da li joj je majka dobro.

Objavljeno: 12:19h

Sanja Marinković važi za jedno od najpoznatijih TV lica, a njena emisija, koja se emituje već preko dve decenije, važi za kultnu.

Međutim, kao i svako, i ona je imala teške trenutke u karijeri. Jedan od njih otkrio je njen kolega, kada je ispričao da ga je Sanja oduševila profesionalnošću u trenutku kada je čekala da joj jave da li joj je majka dobro.

- To mi se prvi put dogodilo u životu i nadam se i poslednji, ali sad imam priliku da se zahvalim svima na strpljenju. Niko nije paničio - rekla je Sanja u "Zvezde Granda Specijal", pa nastavila:

Sanja Marinković o majci
Sanja Marinković o majcifoto: Nemanja Nikolić

- Mi smo počeli da snimamo i onda smo napravili pauzu od 45 minuta jer ja nisam mentalno bila sposobna da se smejem i da pravim neki cirkus. Htela sam samo da dobijem odgovor da je sve kako treba sa majkom i kad su mi javili da je dobro, upalila sam sve svoje lampice i sve je bilo super - ispričala je voditeljka.

Kako je i sama istakla, u poslu najviše uživa, što smatra glavnim razlogom neverovatne gledanosti njene emisije koja već dvadeset i tri godine krasi male ekrane.

Sanja Marinković o teškim trenucima
Sanja Marinković o teškim trenucimafoto: Nemanja Nikolić

- Želim da svi posle te emisije budu srećni. Ja toliko dugo radim ovaj posao, cenim svoje goste i poštujem. Publika prepoznaje tu iskrenost jer ako se ja dobro provedem montirajući tu emisiju onda znam da će imati dobru gledanost - poručila je Sanja.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić Prenela I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.