Dejan Matić progovorio o PREVARI: Ne mogu to da oprostim, nešto ne funkcioniše kako treba! (FOTO)
Foto: Printscreen

pevač sasvim iskreno

Dejan Matić progovorio o PREVARI: Ne mogu to da oprostim, nešto ne funkcioniše kako treba! (FOTO)

Pevač je otvorio dušu i na pitanja novinara odgovarao potpuno iskreno
Objavljeno: 22:54h

Dejan Matić je rešio da napravi novi cd i već je počeo sa promovisanjem pesmom ''Tvoja nevera'' za koju je snimio i spot.

Prošlo je dve godine od izlaska poslednjeg cd-a Dejana Matića. Za to vreme, Dejan se svaki vikend družio sa publikom i konačno, na insistiranje mnogih, rešio da je pravo vreme za novi cd.

- Ja nisam neko ko snima pesme na svaka tri meseca, a i iskreno, nisam ti ja za te singlove. Ja volim da uradim ceo cd i toga se držim od početka karijere. Tako ću i ovaj put publiku obradovati sa celim cd-om - rekao je Dejan za ,,Kurir''.

foto: Dragan Kadić

Ekipa ,,Kurira'' je juče bila na snimanju spota za jednu od novih pesama koja nosi naziv „Tvoja nevera“, pa nismo mogli a da ne pitamo Dejana da li bi nekada u životu oprostio prevaru:

NEMOJ BRE TO DA ME PITAŠ! Pa, BAMMMMMM, šamarčina! Brena odvalila voditelja usred emisije! (VIDEO)

- Razmišljao sam nekoliko puta o tome i svaki put sam došao do saznanja da ja nisam osoba koja bi mogla preći preko nevere. Jednostavno, po mom mišljenju ako već dođe do toga da neko prevari, da li u vezi ili braku, to znači da nešto ne funkcioniše kako treba u tom odnosu i gledano sa te strane, zašto onda prelaziti preko prevare, ako već nije nešto kako treba i ako će, sasvim sigurno, do prevare ponovo doći - priznaje Matić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.