ČEKA DETE SA 30 GODINA STARIJIM ESTRADNIM MOĆNIKOM I VOZI BESNU ZVERINU: Lepa CRNKA živi BAJKU, znate li ko je?
U pitanju je vozilo "bmw x4", Foto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic

SVAKA joj ČAST

ČEKA DETE SA 30 GODINA STARIJIM ESTRADNIM MOĆNIKOM I VOZI BESNU ZVERINU: Lepa CRNKA živi BAJKU, znate li ko je?

Dok je pevačica obavljala obaveze, njen izabranik sedeo je u kafiću i čekao je da završi sve što ima, dok je ispijao kaficu

Objavljeno: 13:19h

Pevačica Zorana Simeunović čeka dete sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, a sada je pored njenog braka, javnosti skrenuo pažnju njen besni auto koji vozi.

Zorana je inače poslednjih meseci često bila na meti zlonamernih i loših komentara i uvreda zbog veze sa tri decenije starijim muškarcem, iako je njihova veza stabilna već godinama unazad.

Pevačcu je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila dok je obavljala dnevne obaveze, a posebnu pažnju skrenuo je luks auto koji vozi.

1 / 9 Foto: printscreen/youtube/PaparacoLov

U pitanju je vozilo "bmw x4", čija je cena, makar novog modela oko 40.ooo evra.

Zorana je posetila lekara, a zatim posetila i jednu prodavnicu gde je kupila nalepnicu za auto, koja označava da je "beba u autu".

Dok je pevačica obavljala obaveze, njen izabranik sedeo je u kafiću i čekao je da završi sve što ima, dok je ispijao kaficu.

KO JE STEVA SIMEUNOVIĆ?

Mnogi su sada tek po prvi put čuli za njegovo ime, a on je već godinama veliki estradni moćnik. Espreso vam sada otkriva sve o ovom muškarcu.

On je jedan od najvećih hitmejkera na estradi. Steva je kompozitor i tekstopisac, a sarađivao je sa najvećim estradnim imenima iz naše zemlje kao što su Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Mile Kitić...

Steva Simeunović
foto: NENAD KOSTIĆ

Nekada je bio i u žiriju „Zvezde Granda“, gde ga je narod najviše i upamtio.

2018. godine se oženio mladom i zanosnom pevačicom Zoranom, sa kojom sada čeka dete. Oni su tada napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade, a mi smo i pisali o tome.

1 / 10 Foto: Print Screen Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Nakon svadbe, Zorana se bacila i na svoju karijeru, budući da joj je ljubavni život već ispunjen. Zorana je objavila pesmu koju je snimila sa Anom Bekutom, a njena karijera je od tad krenula uzlaznom putanjom.

Bonus video:

40:28

USIJANJE DANA 31.08.2021. SIMEUNOVIĆ I ŽIVOTIĆ: ZAVRŠENA EVAKUACIJA U KABULU

(Espreso//Telegraf/Paparaco lov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.