PANONSKA BARBI U PROVIDNOM KOMBINEZONU, ISPOD NJEGA VEŠ SKRIVA INTIMU: Da li postoji JAČA RIBA od ove žene?
Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

zgodna

PANONSKA BARBI U PROVIDNOM KOMBINEZONU, ISPOD NJEGA VEŠ SKRIVA INTIMU: Da li postoji JAČA RIBA od ove žene?

Oduševila je sve svojim izgledom

Objavljeno: 12:00h

Pop pevačica Nataša Bekvalac sinoć je, 13. decembra, imala je nastup u jednom klubu u Zagrebu, gde je sudeći po snimcima atmosferu dovela do vrhunca.

Lepa Novosađanka se pojavila u klubu sa novom frizurom, dužom plavom kosom i oskudnije obučena, ali je ona to iznela na sebi svojstven način.

Bekvalčeva je ponela totalno providni kombinezon sa šarama koji je istakao njeno telo, a ispod je imala samo donji veš i to minijatune tanga-gaćice koje su se otpozadi jedva i videle.

Bekvalčeva je ponela totalno providni kombinezon sa šarama koji je istakao njeno telo
Bekvalčeva je ponela totalno providni kombinezon sa šarama koji je istakao njeno telofoto: prentscreen/instagram/bekvalceva/pavlek.patrik

- Godina je bila fantastična. Bilo je puno uspona i padova. Meni je bila lepa. Svaka mi je lepa kada su moji dobro. Nemam neke želje, samo neka bude ovako - rekla je pevačica, pa otkrila i kako je tekao dogovor sa mladom muzičkom zvezdom Aleksandrom.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/bekvalceva/lucija_jukicic

Podsetimo, Nataša Bekvalac je pre nekoliko dana govorila za medije povodom njenog novogodišnjeg koncerta u Beogradu, kada je sumirala 2023. godinu i otkrila gde se nalazila kada je dobila poziv od Aleksandre Prijović da bude njen gost na koncertu u Zagrebu.

- Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je da gostujem na njenom koncertu. Rekla sam: "Želim, naravno da želim". Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori - istakla je Bekvalčeva.

Bonus video:

00:17

Nataša Bekvalac

(Espreso/Telegraf/A.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.