EVO U KAKVOM RAJU ŽIVI KUBURA: Napustio Beograd i otišao u PRIRODU, o ovome mnogi SANJAJU, svaka mu čast
Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dom

EVO U KAKVOM RAJU ŽIVI KUBURA: Napustio Beograd i otišao u PRIRODU, o ovome mnogi SANJAJU, svaka mu čast

Kuća Aleksandra Srećkovića Kubure na selu pravi je raj za glumčevu dušu

Objavljeno:

Posle razvoda i kada su mu sinovi malo odrasli, glumac Aleksandar Srećković Kubura Beograd je rešio da zameni selom. Kako je nekoliko puta isticao u prestonici boravi kada ima poslovne obaveze, dok svaki slobodan dan provodi na svom seoskom imanju.

Kuća Aleksandra Srećkovića Kubure nalazi se u selu Ratina nadomak Kraljeva, a osim kuće, u kojoj ima sve što mu treba, glumac na prostranom imanju ima i brojne pomoćne objekte.

Da mu život na selu prija glumac ne krije, a svoje aktivnosti često deli sa pratiocima na Instagramu, gde pokazuje da je vičan brojnim zanatima.

Kubura peče rakiju, papriku, priprema drva za ogrev, uživa u berbi grožđa i uzgajanju povrtarskih kultura u plasteniku.

Kuća Aleksandra Srećkovića Kubure ima veliki rakijski podrum, u kome glumac čuva rakiju koju je sam pekao. Osim što rakiju i vina priprema za svoje potrebe, planira da to uskoro preraste u biznis, što je svojevremeno otkrio za medije.

- Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik-destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod - rekao je.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Teodora Vukovic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.