ĆERKA POZNATOG PEVAČ OTKRILA DA NIJE ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU: Ella priznala ZBOG ČEGA je donela TU ODLUKU
Ella Dvornik, Foto: Instagram/elladvornik

otvorila dušu

ĆERKA POZNATOG PEVAČ OTKRILA DA NIJE ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU: Ella priznala ZBOG ČEGA je donela TU ODLUKU

Ella je napustila Privatnu umetničku školu kada je bila drugi razred kako bi snimala seriju

Objavljeno: 13:28h

Ćerka legendarnog pevača Dina Dvornika, Ella Dvornik, uticajna je hrvatska influenserka, ali se na početku svoje karijere bavila i muzikom.

Ella je otkrila nedavno na konferenciji Beep Up da nikada nije završila srednju školu, te da je napustila Privatnu umetničku školu u Zagrebu kad je bila drugi razred kako bi snimala seriju "Rođaci".

- Sve vreme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa. Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala da nađem nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vreme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno - rekla je Ella.

Serija "Rođaci" nije ugledala svetlost dana, tj. nikada se nije počela prikazivati.

Ella je sa svojim roditeljima 2006. godine snimala rijaliti šou "Dvornikovi", koji se emitovao jednu sezonu.

Influenserka se sa samo šestnaest godina fotografisala za magazin za muškarce "Klik". Na naslovnici je pisalo "Oprosti mi, pape", a na nekim od fotografija Ella se pojavljuje samo u donjem vešu, pri čemu joj jedino kosa prekriva gornji deo tela.

Zatim se odlučila baviti muzikom. Snimila je nekoliko pesama, među kojima su "Rođeni u krivo vrijeme", "Vrati mi sve" i "Hentai". U međuvremenu je postala influenserka, a muzici se vratila nedavno.

Objavila je album pod umetničkim imenom Alterella. Multimedijski projekt stvaran godinu dana ugledao je svetlo dana u obliku albuma "Teška vremena za sanjare" čiju muziku i tekst svih pesama potpisuje Ella.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.