OLJA SE POVUKLA SA ESTRADE PA RAZVILA BIZNIS NA KOPAONIKU: Ovde UBIJA VELIKU LOVU i živi kao KRALJICA, BRAVO
Olja Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRELEPO

OLJA SE POVUKLA SA ESTRADE PA RAZVILA BIZNIS NA KOPAONIKU: Ovde UBIJA VELIKU LOVU i živi kao KRALJICA, BRAVO

Pevačica Olja Karleuša progovorila je o porodičom biznisu.

Objavljeno: 10:08h

Pevačica Olja Karleuša otkako se povukla sa javne scene, poslednjih godina je posvećena porodici i porodičnom biznisu na Kopaoniku, gde su ona i njen suprug podigli zgradu sa apartmanima za izdavanje.

- Mi volimo da boravimo na svežem vazduhu, uživamo na Kopaoniku, volimo i noćno i dnevno skijanje. U toku dana smo toliko aktivni, uvek se nešto dešava, mi volimo da sedimo uveče na recepciji i da prođemo kroz hotele, ne izlazimo puno... - ispročala je Olja pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal".

- Sin Pavle je sad jedan ozbiljan momak i muškarac, sad sve radi sam. Gimnazijalac! Čekamo da ja završim sve za Novu godinu i reprizu, a posle kreće naših 20 dana uživanja. Nas troje smo naša kuća. Nije još nijednom počela sezona, a da Pavle nije rekao da je najbolja sezona bila tokom korone. Tada je u cugu bio ovde preko 100 dana - poručuje Olja.

- Što se muzike tiče sada želim da uradim kavere nekih pesama koje nemaju spotove, a onda bih izašla s nekom brzom pesmom, pa da vidimo šta se dešava. Pesmu ''Žene lavice'' sad pevaju devojke od 20 godina, one nisu bile rođene kad je pesma izašla... Drago mi je što je pesma oživela i što se peva - rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačica je nedavno ispričala da je nakon povlačenja sa javne scene živela upravo od biznisa koji su razvili ona i suprug.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.