KO SE SEĆA BANETA JANKOVIĆA? Devojke su LUDELE za NJIM, bio sa pevačicom, sada je u BRAKU sa ovom VELIKOM LEPOTICOM
Bane Janković, Foto: Damir Dervišagić

IZNENADIĆETE SE

KO SE SEĆA BANETA JANKOVIĆA? Devojke su LUDELE za NJIM, bio sa pevačicom, sada je u BRAKU sa ovom VELIKOM LEPOTICOM

Maneken i pevačica su od 2010. godine bili među najpopularnijim estradnim parovima, ali su ipak stavili tačku na romansu 2014. godine.

Objavljeno: 09:34h

Maneken Bane Janković se proslavio učešćem u rijalitiju "Farma", u kojem je upoznao pevačicu Katarinu Živković, sa kojom je bio u burnoj vezi.

Maneken i pevačica su od 2010. godine bili među najpopularnijim estradnim parovima, ali su ipak stavili tačku na romansu 2014. godine.

Uprkos mnogim preprekama trudili su se da njihova veza opstane, ali se neizbežno desilo, pa su raskinuli. Domaći mediji brujali su o njihovom razlazu koji je bio veoma buran i nakon koga su oboje bili u lošem psihičkom stanju.

Bane i Kaća su se smuvali u rijalitiju Farma
Bane i Kaća su se smuvali u rijalitiju Farmafoto: RTV Pink printscreen

Nakon razlaza, svako je krenuo svojim putem, a Bane je dve godina nakon raskida upoznao ženu svog života, Mirjanu. Njom se kasnije i oženio i dobio 2017.godine ćerku Melinu.

Maneken se posvetio porodici i porodičnom životu, ostavljajući prošlost za sobom.

- Ako ćete iskreno, mediji i javni život mi uopšte ne fale. Okrenuo sam se nekim drugim stvarima, što je sasvim normalno, najbitnija mi je moja porodica. Te neke stvari su iza mene, tada su mi bile zanimljive, što je i normalno, sada više ne. Prosto svi dođemo u neke godine, kada shvatimo da postoje i mnogo bitnije stvari - rekao je Bane u februaru 2021, prilikom pojavljivanja na jednom događaju.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Katarinom Živković i da li mu se dopada kako danas pevačica izgleda i u kom pravcu ide njena karijera, rekao je:

- Rijaliti program mi je doneo to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom... Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takođe upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas - kazao je Janković.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Toxic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.