POZNATI PEVAČ JE ROĐENI BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: Zna ga cela ZEMLJA, a niste imali pojma da su u SRODSTVU
Žika Jakšić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

POZNATI PEVAČ JE ROĐENI BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: Zna ga cela ZEMLJA, a niste imali pojma da su u SRODSTVU

Poznati voditelj je često bio u centru pažnje javnosti zbog žena s kojima je bio, ali retko ko zna da on nije jedina poznata ličnost u porodici Jakšić

Objavljeno: 17:04h

Poznati voditelja Žika Jakšić godinama je na voditeljskoj sceni. On je veoma prepoznatljiv, sa svojim akcentom, nastupom i vedrim osmehom oduševljava sve.

Publika obožava da ga gleda i sluša, jer je u emisijama opušten, otvoren i uvek spreman na dobru zabavu i šalu. Često takmičarima u poznatom muzičkom takmičenju zna da provodadžiše i spaja ih sa srodnim dušama.

U domaćim medijima često je i sam bio zbog burnih ljubavnih veza sa bivšim ženama o kojima ima samo reči hvale. Ipak,retko ko zna da Žika nije jedini poznati muškarac u porodici Jakšić.

Iako voli da zaviri u tuđe živote, Žika svoju privatnost skriva podalje od očiju javnosti. Ono što retko ko o njemu zna jeste da ima rođenog brata koji je naš poznati pevač.

Njegov brat Vladimir Jakšić Musa je deo rokenrol benda grupe Revolveri, koja je bila veoma popularna devedesetih godina. Ovaj bend su mnogi upamtili po himni protesta Nema povlačenja, nema predaje, kao i po pesmama Brod na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol...

Vladimir Jakšić Musa
foto: prentscreen/youtube/Nivo 23

Musa se, posle duge pauze pre nekoliko godina vratio na scenu. Sada predvodi grupu Ex Revolveri, a sa bratom tesno sarađuje, pošto Žika producira njegove albume.

Bonus video:

02:46

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan

(Espreso/Glossy/Milica Ilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.