ROĐENA U RADNIČKOJ KLASI, A ONI SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA: Roditelji Jovane Jeremić su njena SUPROTNOST, OVO JE ISTINA
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

malo ko zna

ROĐENA U RADNIČKOJ KLASI, A ONI SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA: Roditelji Jovane Jeremić su njena SUPROTNOST, OVO JE ISTINA

Nailazila na mnoge nepravde, kako tokom školovanja, tako i kasnije.

Objavljeno:

Intrigantna, uvek u centru pažnje i spremna da bude ekstravagantna Jovana Jermić, radi sve kako bi bila u centru pažnje i u tome uživa.

Rođena u Ljigu i odrasla u radničkoj porodici, kako je pričala, bezbroj puta je nailazila na mnoge nepravde, kako tokom školovanja, tako i kasnije.

Ipak, nikada nije odustajala, pa danas uživa u plodovima svog rada. U svemu je imala podršku roditelja, a fotografije na kojima su mama i tata često zna da objavi na društvenim mrežama.

- Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto sto nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za baš velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka - napisala je ranije Jovana.

Kako ističe, najponosnija je na svoje roditelje.

- Moji roditelji danas slave 45 g. braka. Ponosna sam na vas i sve što ste zajedno prošli, videli, pošteno zaradili, a pre svega, što ste me vaspitali da se u životu oslanjam samo na sebe i svoj rad, koji me već godinama vodi ka krajnjem cilju - biti najbolja verzija sebe. Dva velika radnika, dva dobra čoveka, od nule do imperije svojim krvavim radom - dokaz da ljubav i rad jedino daju rezultat - napisala je Jovana pre nekoliko godina.

Bonus video:

06:46

Jovana Jeremić proslavlja rođendan

(Espreso/Blic/Filip Jovanovć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.