BRENIN BIDERMAJER JOJ DONEO SREĆU I BOGATOG MUŽA! Ova PEVAČICA ga je uhvatila na SVADBI VEKA, odmah se i ona UDALA
Foto: instagram/lepabrenaa

ovo niste znali

BRENIN BIDERMAJER JOJ DONEO SREĆU I BOGATOG MUŽA! Ova PEVAČICA ga je uhvatila na SVADBI VEKA, odmah se i ona UDALA

I dan danas su dobre drugarice i velike zvezde

Objavljeno:

U decembru 1991. godine, kada je Jugoslavija već uveliko bila u fazi raspadanja, jedan događaj uspeo je da zaseni mučne izveštaje sa ratišta. Lepa Brena, u tom trenutku najveća balkanska zvezda, i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović izgovorili su sudbonosno “da”.

Folk diva nije propustila priliku da juče suprugu i sebi čestita važan datum. Objavila je dve zajedničke fotografije od 7. decembra, ali onog pre 32 godine.

O glamuroznom slavlju u beogradskom hotelu “Interkontinental” i danas se priča. Davno je prevazišlo laskavu titulu “venčanje decenije” i postalo – venčanje veka na ovim prostorima. Procenjuje se da je koštalo 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo.

Slave 32. godine braka
Slave 32. godine brakafoto: instagram/lepabrenaa

Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova (sa jestivim gramofonskim pločama i reketom), pokloni su stigli iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a Brena je blistala u venčanici renomirane francuske kuće “Dior”.

Lepa Brena
foto: instagram/lepabrenaa

Haljina je bila dizajnirana specijalno za nju. Odlučila se za elegantan model uz telo, od satena i svile, u čisto beloj boji, sa puf-rukavima, detaljima od čipke i ogrlicom.

Nosila je klasičan veo, kao i bidermajer od crvenih ruža, koji je uhvatila njena koleginica Dragana Mirković, a po svemu sudeći buket joj je doneo mnogo sreće i bogatog mladog biznismena Tonija Bijelića za koga se udala 2000. godine. Na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra u Beču, ali sve je, po njihovoj želji, prošlo bez pompe.

Bonus video:

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

(Espreso/Hello/Jelena Mladenović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.