BIVŠI MUŽ LJUBINKE KLARIĆ JE JAKO BOGAT MOĆNIK U AMERICI: Razveli su se zbog SPECIFIČNOG RAZLOGA, nećete verovati!
Ljubinka Klarić, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

KO BI REKAO?

BIVŠI MUŽ LJUBINKE KLARIĆ JE JAKO BOGAT MOĆNIK U AMERICI: Razveli su se zbog SPECIFIČNOG RAZLOGA, nećete verovati!

Glumica Ljubinka Klarić i njen muž su se venčali u tajnosti, a potom razveli, razlog je specifičan

Objavljeno:

Život Ljubinke Klarić našao se u žiži interesovanja kada je njen naslednik Kosta odlučio da školovanje nastavi u inostranstvu, tačnije u Americi, gde godinama živi i radi njegov otac Nebojša Jovanović.

Iako joj je razdvajanje od sina jedinca teško palo, glumica nije želela da ga sputava. Ipak, situacija u kojoj se našla probudila je radoznalost javnosti, a mnoge je zanimalo samo jedno - ko je bivši muž Ljubinke Klarić.

Naime, bivši muž Ljubinke Klarić, finansijski konsultant, godinama živi u Los Anđelesu. Zanimljiv je podatak da se sa glumicom oženio u strogoj tajnosti, a svečana ceremonija održana je na Zemunskom keju.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Za odlazak pred matičara znali su samo kumovi, a srećne vesti tek kasnije su podelili sa roditeljima. Ljubinka i Nebojša u braku su bili četiri godine, od čega su zajedno proveli tek polovinu vremena.

Iako su oboje verovali da će uspeti, ljubav na daljinu bila je kratkog daha, a glumica se sa sinom Kostom, koji je rođen u Americi, vratila u domovinu.

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto veza ne dešava. Jednostavno, daljina je učinila svoje.

1 / 2 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

- On nije mogao da ostavi posao koji je tamo započeo pre nego što smo zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - izjavila je tada Ljubinka, koja se posle razvoda vratila svojoj profesiji.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Gloria/Milena Jeremić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.