125 KVADRATA ČISTE BAJKE! Zavirite u STAN PORODICE ĐOGANI: Bićete ljubomorni na ovu LEPOTU, KAO SA NASLOVNICE
Stan skockali kao da su na Beverli Hilsu, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BAJKA

125 KVADRATA ČISTE BAJKE! Zavirite u STAN PORODICE ĐOGANI: Bićete ljubomorni na ovu LEPOTU, KAO SA NASLOVNICE

Stan skockali kao da su na Beverli Hilsu

Objavljeno:

Vesna i Đole Đogani već godinama sa decom žive na Novom Beogradu u stanu od 125 kvadrata.

Kako tvrde, čim su kročili u stan znali su da je to onaj pravi, te su želeli da baš on postane njihova oaza, pa nisu štedeli ni kada je reč o opremanju.

- Neophodno je prilagoditi se ovakvom prostoru. U skladu sa kvadraturom i kvalitetom stana, opremanje nas je prilično koštalo, ali je vredelo svakog centa. Šalimo se da smo stan skockali kao da smo na Beverli Hilsu. Jedan poznati magazin proglasio je našu kuhinju jednom od najlepših - rekla je Vesna.

Trudili su se da se ne opterećuju suvišnim nameštajem, pa je njihov dom vrlo prostran, a dominiraju svetlije nijanse. Na prvom mestu im je bio komfor i funkcionalnost, a Đole se posebno posvetio opremanju.

čim su kročili u stan znali su da je to onaj pravi
čim su kročili u stan znali su da je to onaj pravifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kada smo u inostranstvu, ja obilazim butike, dok su Đoletova nova opsesija prodavnice nameštaja. Do te mere je zaluđen, da neće da krene kući ako ne kupi bar čašu - rekla je Vesna za Hello.

Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu i Tiktoku, tamo se može videti kako izgleda unutrašnjost njihovog stana.

Stan poseduje tri spavaće sobe, a u onoj koja je namenjena za bračni par nalazi se veliki francuski ležaj. Takođe, tu su i dva kupatila, kao i kuhinja na koju su posebno ponosni.

1 / 9 Foto: Printscreen/ Instagram/ vesnadjogani1

- Rođen sam u Mirijevu, u izrazito siromašnoj porodici. Otac, majka i nas devetoro braće i sestara živelo je u trideset pet kvadrata. Spavali smo kao sardine. Nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana sedeti na ovoj terasi, da ću gledali u Beogradskog pobednika, spomenik koji sam kao mladić, doduše iz druge perspektive, posmatrao kao opčinjen. Kada deca odu u krevet, volim da se osamim na terasi, dugo razmišljam i tiho zahvaljujem sudbini što je bila tako velikodušna. Što sam dobio život koji mi je nekad bilo toliko dalek da o njemu čak nisam ni sanjao. Pobedio sam zahvaljujući želji za uspehom. Za uspehom, ne za parama, i po tome sam se razlikovao od većine vršnjaka - rekao je istom prilikom Đole.

Podsetimo, i Vesna je odrastala u siromaštvu, te i te kako znaju da cene svaki zarađeni dinar.

Bonus video:

03:10

VESNA ĐOGANI

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.