NJEGOV DOLAZAK NA DŽEJEV GROB SVI SU OČEKIVALI: Došao potpuno SLOMLJEN u društvu ove DAME, nisu krili TUGU
Foto: Nemanja Nikolić

EVO O ČEMU SE RADI

NJEGOV DOLAZAK NA DŽEJEV GROB SVI SU OČEKIVALI: Došao potpuno SLOMLJEN u društvu ove DAME, nisu krili TUGU

Na današnji dan preminuo je Džej Ramadanovski, a članovi porodice i brojni prijatelji danas su se okupili na njegovom grobu

Objavljeno:

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan pre tačno tri godine. U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju pojavili su se najbliži članovi porodice, kolege sa estrade kao i poštovaci njegove muzike.

Na njegov grob pristigla je ćerka Marija koja se i preko društvene mreže Instagram ranije oglasila i istakla da je to za nju najbolniji datum i tri godine kasnije, majka Neda, a ubrzo zatim pojavio se i Husein Alijević poznatiji kao Husa koji tumači Džeja u filmu "Nedelja".

U pratnji sa Husom došla je njegova supruga Andrea Došen, koja je podjenako bila potištena te se nije odvajala od svog muža.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Husa je otkrio kako je došlo do saradnje i uloge u filmu "Nedelja".

- Znao sam čim sam video da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Celog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: "Evo ga Džej". Što se tiče glumačkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir/Nemanja Kadić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.