KALIOPI PROGOVORILA O NAJGOREM DANU U NJENOJ KARIJERI Pevačica se jedva izvukla iz "CRNE RUPE" nakon VELIKE NESREĆE
Kaliopi Bukle, Foto: M.M./ATAImages

JEZIVO!

KALIOPI PROGOVORILA O NAJGOREM DANU U NJENOJ KARIJERI Pevačica se jedva izvukla iz "CRNE RUPE" nakon VELIKE NESREĆE

Pevačica Kaliopi je otkrila kako se sada oseća nakon stravične nesreće koja se desila na njenom koncertu

Objavljeno:

Poznata pevačica Kaliopi Bukle nedavno je doživela veliku neprijatnost, kada se na njenom koncertu u srpskoj prestonici onesvestila jedna žena i preminula.

Pevačica je potom odložila koncert, a sad je otkrila da ju je taj događaj jako potresao.

- Za mene je ova godina bila veoma uspešna i plodna. Napravila sam dve nove pesme, dva velika hita. Imala sam koncertnu turneju, ali i najtužniji dan u karijeri, kada se odgodio moj koncert u MTS dvorani... - rekla je Kaliopi.

Nije joj bilo jednostavno
Nije joj bilo jednostavnofoto: M.M./ATAImages

- Taj događaj nas je sve jako potresao. Saosećam se sa porodicom žene koja je preminula. Ali znate kako, život nosi sve sa sobom i sve se to mora prihvatiti kako dođe - dodala je pevačica iz Severne Makedonije.

- Meni su u Beogradu bili moji najbolji prijatelji na tom koncertu. Uspela sam da ih čudom nekim sve skupim na jednom mestu, prvi put u životu. Na kraju sam shvatila, oni nisu tu bez razloga te večeri sa mnom. Niko nije očekivao da će se dogoditi tako nešto, ali, čovek ne prolazi sve sam. Ljudi su jako bitni, ja sam morala jako emotivno i mentalno da radim na tome da bih izašla iz te crne rupe. Jer to je kao kad tonete i mora neko da vas povuče - zaključila je Kaliopi.

Bonus video:

01:56

KALIOPI OTKRIVA SA KOJIM JE KOLEGOM IZ BEOGRADA VEOMA BLISKA: Znamo se dugo, jako smo vezani i zajedno smo kad god smo u prilici

(Espreso/Blic/Dragana Janković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.