NARUŠENO ZDRAVLJE KAĆI ŽIVKOVIĆ: Evo šta će biti sa ZAKAZANIM NASTUPIMA i njenim planovima za naredni period
Katarina Živković, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

detalji

NARUŠENO ZDRAVLJE KAĆI ŽIVKOVIĆ: Evo šta će biti sa ZAKAZANIM NASTUPIMA i njenim planovima za naredni period

Njeno telo joj je dalo znak da mora da uspori tempo

Objavljeno:

Kaći Živković narušeno zdravlje zbog čega se oglasila i javno otkrila da je otkazala sva gostovanja do kraja godine kako bi se u potpunosti izlečila i vratila u svoju rutinu.

Iako pevačica vodi računa o izbalansiranom životu i pored svih poslovnih obaveza živi zdravo, njeno telo joj je dalo znak da mora da uspori tempo i da sebi oduška.

– Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove „kilave“, ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća – objasnila je Živkovićeva koja je donela važnu odluku:

– Kako bih se koliko toliko sačuvala i što pre oporavlila trudim se da što više odmaram, meditiram, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i lečim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju da gostujem u Novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji sa kojima sarađujem razumeti i da ćemo se družiti sledeće godine sa novim pesamama. Zdravi, lepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumevanju–

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Grand/S.Čumić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.