MISLILO SE DA JE DEČKO BRANKE LAZIĆ MILIJARDER, A SADA NA VIDELO ISPLIVALA ISTINA: Više ništa nije TAJNA
Branka Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve zanima

MISLILO SE DA JE DEČKO BRANKE LAZIĆ MILIJARDER, A SADA NA VIDELO ISPLIVALA ISTINA: Više ništa nije TAJNA

Veza Branke i Dragana privukla je veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Branka Lazić, majka popularnog pevača Darka Lazića, već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim partnerom Draganom Paunovićem, a kako se pričalo, oni su zajedno ulagali u biznis sa apartmanima na Zlatiboru.

Međutim, kako je Dragan sada ispričao, ono što se pisalo i pričalo nije tačno. Naime, Branka je uz njega kao emotivna podrška, ali ona ne ulaže svoj novac u njegov biznis.

- Mi ne sarađujemo poslovno, nismo poslovni partneri. Branka i ja smo već nekoliko meseci u vezi, ona mene podržava kao moja emotivna partnerka, da ne kažem devojka, to je ipak za mlađe (smeh). Kad dosta putujete i imate puno posla, potreban vam je neko sa kim ćete porazgovarati i podeliti sve, a ona je u tom smislu tu za mene - kaže Dragan.

Branka Lazić, majka popularnog pevača Darka Lazića, već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim partnerom Draganom Paunovićem
Branka Lazić, majka popularnog pevača Darka Lazića, već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim partnerom Draganom Paunovićemfoto: Printscreen/instagram/laziccbranka

Dragan je otkrio kojim se to poslovima bavi, pogotovo otkako se vratio u Srbiju, te istakao da on nije milijarder, kako se pisalo i pričalo.

- Ja sam rođen u Holandiji, radio sam tamo, ali sam već neko vreme u Srbiji, zbog dece i moje privatne situacije. Tako sam i odlučio da proširim biznis ovde. Kada sam došao, otvorio sam prvu firmu koja se bavi konzularnim poslovima, elektronskih viza i tako. I u Holandiji i u Francuskoj se bavim nekretninama, a pored toga, moja firma radi i obezbeđenje i menadžment za poznate ličnosti u svetu sporta - kaže Dragan i nastavlja:

- Uzeo sam jedan objekat, pored tih apartmana koje imam, uložio sam u jednu lepu zgradu i ostvario saradnju sa holandskim pivarama, to je jedna njihova franšiza, nešto čega nema na Zlatiboru. Isplati se ulagati kod nas u nekretnine i turizam, taj neki familijarni koji ja želim. Širi se i Zlatibor u vezi sporta, zato i mislim da je dobro investirati tamo. Srbija se širi, mnogo se stranih firmi otvara, to mnogo znači za zemlju. Ne bih ulagao novac da to ne vredi. Nisam ja, kao što se piše, milijarder, naravno da se zarađuje, ali se i dosta ulaže, znate kako to već ide, banke, investicije.

U javnosti se pojavila informacija da je Darko Lazić ušao u posao sa partnerom svoje majke, te da je i on kupio apartman za izdavanje na Zlatiboru. Međutim, Dragan to demantuje.

Dragane je o Darku imao samo reči hvale
Dragane je o Darku imao samo reči hvalefoto: PRINTSCREEN/ FACEBOOK, © ATA Images

- Darko nema nikakve veze sa mojim poslovima, on planira u budućnosti možda da nešto kupi, bio je kod nas u gostima tamo i svidelo mu se. On i ja se odlično slažemo, ja imam sina koji je njegovo godište. Podržavam ga u svemu što mogu, da mu dam savet šta je pametno, šta ne. On je stvarno ekstra lik, pozitivan. Pevanje je kao i sportski svet, dok si popularan, tu si, zato ja Darku želim sreću u svemu i da možda i kupi neki apartman, da započne neki biznis i sa te strane - ističe on.

O Draganu i Branki se dosta pisalo, ali su oboje izbegavali da pričaju o svom emotivnom odnosu. On je sada prvi put otkrio šta je ono što ga je kod Branke privuklo i zašto smatra da je ona prava žena za njega.

- Mi imamo prošlost iza sebe, odrasli smo ljudi. Branka je ozbiljna, emotivna žena, ja to cenim i poštujem. Ja sam želeo ženu koja je emotivna, poštena, koja zna da voli, ja to isto tako uzvraćam. Ona je prošla šta je prošla u svom životu, a i ja sam imao loša iskustva, a sa njom sam stvarno srećan. Mnogo je fina, posvećena porodici, sve funkcioniše super, često smo zajedno. Naravno, ona ima svoj život, kuću, decu, unuke, ali kad god može, ona me prati u svemu i to je najbitnije - kaže Dragan za 24sedam i priznaje da se nisu, do sada, susreli sa lošim komentarima zbog njihove veze:

- Nismo se sreli sa lošim komentarima, sve je do sad bilo pozitivno. Uvek pokušavam da joj dam najbolji savet, i kad su mediji u pitanju, ako te neko pozove za izjavu, bolje da je daš i kažeš kako jeste, nego da ne daješ, pa da bude nešto izmišljeno. Sve je stvar našeg dogovora.

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.