NAKON DUŠICE JAKOVLJEVIĆ JE JOŠ JEDNA VODITELJKA OTIŠLA SA NACIONALNE FREKVENCIJE: Posle 10 godina rada je...
Ivana Savić, Foto: Profimedia

ZAŠTO?

NAKON DUŠICE JAKOVLJEVIĆ JE JOŠ JEDNA VODITELJKA OTIŠLA SA NACIONALNE FREKVENCIJE: Posle 10 godina rada je...

Uzbudljivo na medijskoj sceni, još jedna voditeljka je otišla sa nacionalne frekvencije

Objavljeno:

Voditeljka Ivana Savić proteklih nekoliko godina nije vodila emisije na "Happy TV", ali je radila uređivački posao na ovoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Nekadašnja voditeljka "Parova" pre nekoliko godina je vodila emisju "100 pitanja" na "Happy TV" gde su joj gosti bili političari, sportisti, muzičke zvezde i mnogi koji imaju veliki uticaj na život u našoj zemlji.

Nakon toliko decenije rada na pomenutoj televiziji, ona je odlučila da stavi tačku na saradnju sa "Happy TV". To je i javno objavila na svom profilu na "Instagramu".

Da podsetimo da je pre povratka u Srbiju Ivana bila stjuardesa u jednoj kompaniji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nakon povratka u našu zemlju ona se udala i dobila je ćerku.

Pre odlaska iz Srbije ona je bila voditeljka rijalitija "Parovi" i u tim trenucima je čak i važila za najpopularniju i najpoštovaniju voditeljku ovog šoua. Nju su hvalili i gledaoci i učesnici ovog rijalitija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:15

Dušica Jakovljević peva

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.