LEPA LUKIĆ PALA NA SNIMANJU PROGRAMA: Evo kakve je POVREDE ZADOBILA i kako se OSEĆA nakon svega
Lepa Lukić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo šta se dogodilo

LEPA LUKIĆ PALA NA SNIMANJU PROGRAMA: Evo kakve je POVREDE ZADOBILA i kako se OSEĆA nakon svega

Pevačica je previdela jedan stepenik, pa se prilikom pada povredila

Objavljeno:

Lepa Lukić je pre nekoliko dana doživela tešku nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije, kada je pala niz stepenice!

Pevačica je u žurbi previdela jedan stepenik, pa je prilikom pada povredila ruku i kolena.

Njoj je na licu mesta ukazana lekarska pomoć, a preporučeno joj je i da se javi ortopedu kako bi snimila povređenu ruku i kolena da bi se tako otklonila svaka sumnja da je došlo do preloma.

Dan nakon nezgode pozvali pevačica se oglasila za medije i rekla je da i dalje trpi nesnosne bolove, te da je jedva izvukla živu glavu.

- Vodili su me na snimanje, saplela sam se. Mislila sam da nema više stepenika, a ono bilo crno i ja nisam videla. Jedva hodam. Sve me boli, srećom da nisam glavom udarila, pala sam na ruku i nogu. Mislim da sam uganula samo ruku. Tog dana nisam ni doručkovala, baš sam se loše osećala. Ako mi bude oticala ruka i dalje, moraću da odem opet kod doktora - kazala nam je Lepa.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Lepi desi slična nezgoda. Tako je ona početkom prošle godine pala u svom stanu, te je tom prilikom povredila glavu, a polomila je i jedan zub. I tada se loše osećala i trpela je jake bolove.

Pamti se i da je Lukićeva u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina doživela peh kad se saplela u dvorištu, a onda se nekoliko metara teturala i na kraju svom snagu zabila o pod. Tada nije imala uganuća i druge povrede, već se samo istraumirala.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir/A.Panić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.