OVAJ ČOVEK OTVORENO PROGOVORIO O SAŠI POPOVIĆU I ŽIKI JAKŠIĆU: Prepričao situaciju iz PROŠLOSTI, ovako je sve bilo
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nikad iskreniji

OVAJ ČOVEK OTVORENO PROGOVORIO O SAŠI POPOVIĆU I ŽIKI JAKŠIĆU: Prepričao situaciju iz PROŠLOSTI, ovako je sve bilo

Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem

Objavljeno:

Dejan Ćirković, poznatiji kao fenomenalni Ćira, koji preko 20 godina živi u Nemačkoj, ali ne dozvoljava da ga daljina udalji i od njegovih pravih prijatelja.

Ćira otkrio detalje druženja sa Žikom i Popovićem

Moje prave prijatelje mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Jedan od tih prijatelja je i Saša Popović sa kojim se družim već 27 godina – rekao je Ćira nedavno za Grand, a kako je poznato da se druži i sa Žikom Jakšićem voditeljka ga je upitala ko mu je bolji drug.

Žika mi je prijatelj od rođenja, ali od kada je u Beogradu ima puno posla i obaveza i ne stižemo toliko da se viđamo. Više se čujem sa Saletom kod njih često i idem u Opatiju– iskren je bio pevač.

Ćira i otkrio da su se on i Žika samo jednom posvađali.

- Nešto sam ja prezreo na njega i naljutio se. Ja inače imam tu lošu osobinu da kada se naljutim više se ne mirim, ali njegova dobra osobina je što on zna to da proguta. Sećam se, ostavio sam gitaru nasred bine, seo u voz i vratio se za Štutgart i rekao gotovo, kraj Ritam srca - prisetio se pevač.

Čuvena izreka kaže „Posle svađe sve je slađe“, a tako je bilo i u njihovom slučaju.

- Žika je sačekao da sve prenoći, zvao me je i ja nisam hteo da se javim, kad on pozove opet. Rekao mi je „Izvini, pogrešio sam“ i pozvao me da sednemo, lepo razgovaramo i raščistimo kao ljudi. I tako smo nastavili dalje, ali da nije bilo njega, ko zna, ja sam baksuz (smeh)- ispričao je Dejan.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Grand/S.Č)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.