KONAČNO ISPLIVALO OBRAZOVANJE LJILJE BLAGOJEVIĆ: Znamo je kao GLUMICU, a evo je ISTINA o njenom ŠKOLOVANJU
Ljiljana Blagojević, Foto: Milan Maricic/ATAImages

DA LI STE ZNALI?

KONAČNO ISPLIVALO OBRAZOVANJE LJILJE BLAGOJEVIĆ: Znamo je kao GLUMICU, a evo je ISTINA o njenom ŠKOLOVANJU

Ljiljana je jedna od najboljih glumica na našim prostorima

Objavljeno:

Početkom godine našu proslavljenu glumicu Ljiljanu Blagojević gledali smo prvi put u komediji na televiziji. Reč je o sitkomu "Lako je Raletu".

Ipak, Ljiljanu znamo po brojnim drugim, najčešće dramskim ulogama. Svaka od njih dokaz je da svoj posao radi iz velike ljubavi i tako je i stigla na akademiju.

Ali, retko ko zna da na glumu nije otišla odmah nakon srednje škole.

- Studirala sam hemiju, sledeći porodičnu tradiciju, ali onda sam otišla na glumu. Volim ovaj posao i za njega nikad nisam bolesna, on me ozdravljuje. Kroz njega sam sazrela kao osoba, mnogo sam uradila na sebi, i nisam se zapustila kao mnogi intelektualci. I opet bih ga izabrala jer nema lepšeg posla od toga da jedno veče igrate kraljicu, a sutradan igrate uličnu damu. Proživite hiljadu života koje u ovom našem malom kosmosu i ovoj siromašnoj zemlji ne biste mogli da proživite nikako drugačije - ispričala je Ljiljana i dodala kako je rešila da ode na FDU.

- Naime, odlučila sam da tajno polažem prijemni na FDU u Beogradu. Kada su me primili, plakala sam na povratku kući od sreće i zebnje. Majci sam kazala da se udajem, na šta je ona zanemela i sela i tek kasnije joj priznala da sam se šalila i da sam "samo" upisala glumu. Bila je to dobra taktika jer su joj studije umesto udaje zvučale kao cvrkut ptica - zaključila je glumica.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/TV Ekran)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.