DEJAN MILIČEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA KARLEUŠOM: Priznao jednu stvar KOJA JE SVE IZNENADILA, evo o čemu se RADI
Dejan Milićević, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

otvorio dušu

DEJAN MILIČEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA KARLEUŠOM: Priznao jednu stvar KOJA JE SVE IZNENADILA, evo o čemu se RADI

Milićević je govorio i o saradnji sa Jelenom Karleušom i njihovoj duetskoj pesmi "Preživeću" koja je napravila pravi bum tih godina.

Objavljeno:

U prvoj emisiji novog formata Kurira "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, gostovao je mag fotografije Dejan Milićević koji je govorio o svom privatnom ali i poslovnom životu.

Pored razvojnog puta i evociranja uspomena sa početka karijere, Milićević je govorio i o saradnji sa Jelenom Karleušom i njihovoj duetskoj pesmi "Preživeću" koja je napravila pravi bum tih godina.

- Kao jednom umetniku, pogotovu jednom blizancu koji voli sve da proba i kada se sve spoji sa umetnošću, bilo je neminovno da se desi, da poželim da i ja nešto otpevam. Poznavanje Jelenine majke i divne saradnje i druženja rezurtiralo je pesmom koja je obrada poznatog svetskog hita. To je bio njen prvi duet sa nekim iz sveta šoubiznisa, a pesma je doživela veliki uspeh. Kada smo napravili sve to bilo je lako slatko, moja ekipa je napravila spot a naše je bilo samo da odglumimo dobro. Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prešli smo sito i rešeto što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene a i kasnije. Zaista smo uradili neke epik stvari koje će se pamtiti - otkrio je Dejan i otkrio anegdote sa snimanja spota:

Dejan Miličević o Jeleni Karleuši
Dejan Miličević o Jeleni Karleušifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ideja je bila da Jelena hrani gavrana nekim mesom, a oni doneli nekog pitomog, meni se želudac prevrnuo jer sam ja neko ko bi sve životunje ovoga sveta oslobodio, nikada mi životinja ne bi bila u kavezu. Apelujem na Zoo-vrt da se izmesti, tolika nam je Vojvodina, da može da se obezbedi neko prostranstvo da mogu slobodno da žive i uživaju. Eto, ja sam gavrana odmah vratio ali bio je sladak pokušaj moje ekipe. Imali smo neku ribicu u akvarijumu, to je bilo jako simpatično. Ali napominjem, voleo bih da sve životinje budu slobodne. Više volim njih nego ljude.

Dejan otkrio da on prati Karleušu, ali ona njega ne na Instagramu
Dejan otkrio da on prati Karleušu, ali ona njega ne na Instagramufoto: Kurir

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.