SANDRA OBRADOVIĆ ISTETOVIRALA IME SRPSKOG MOĆNIKA KOG ODLIČNO POZNAJETE! On je tada imao 60 godina, ŠOK
Sandra Obradović, Foto: Printscreen Pink

DA LI JE MOGUĆE?

SANDRA OBRADOVIĆ ISTETOVIRALA IME SRPSKOG MOĆNIKA KOG ODLIČNO POZNAJETE! On je tada imao 60 godina, ŠOK

Sandra Obradović i Mića Megatrend su godinama pod budnim okom medija, a razlozi za to itekako postoje

Objavljeno:

Biznismen Mića Jovanović zbog ljubavi je često u centru skandala. Nedavno ga je jedna devojka navodno pokrala, dok ga bivša žena, kako tvrdi ucenjuje za novac.

On je za medije govorio na tu temu, a u jednom trenutku se dotakao i manekenke Sandre Obradović za koju se pisalo da je navodno bila u vezi sa njim, iako to nikada nisu priznali.

- Za moj 60. rođendan je sa diplome skinula moj potpis i na levoj ruci istetovirala ozbiljan tatu. Nisam je video otkada smo se razišli kao prijatelji, pretpostavljam da je skinula, možda i jeste, s obzirom na to da ima muža i dete, možda je bolje da skine - rekao je zagonetno Mića.

1 / 3 Foto: Printscreen Pink

Sandra Obradović postala je poznata nakon što je u rijalitiju „Farma zavela Marka Đurovskog, koji je tada bio u vezi s devojkom sa kojom je i dan-danas.

Mića Megatrend je početkom avgusta prijavio nekadašnju devojku Anu V. da ga je opljačkala i iz kuće odnela tri poluge zlata i sat koji je kupio bivšoj ženi.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Naveo je da je reč o "roleksu" koji košta minimum 45.000 evra. Mića je u prijavi opisao da je njegova partnerka krađu izvela tako što je 24. jula ušla u vilu u Istarskoj ulici, dok je on spavao i ukrala sat od crvenog zlata, a da je narednog dana, kada je on otputovao u inostranstvo, ponovo ušla u kuću, otvorila sef i ukrala zlatne poluge.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Biljana Đurović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.